MEGET STERK BORTESEIER! – Norsk Topphåndball

MEGET STERK BORTESEIER!

En uryddig 1.omgang

Det lugger å napper i fremoverspillet i starten av kampen og skuddene er litt halvhjertet fra hele laget. Hanne Sagvold får en enkel jobb med å plukke skudd i mellomhøyde og uten snert. Etter 6.minutter står det fortsatt bare 1-1 som vitner om to lag som ikke helt har truffet med tenningnivå fremover på banen. Julie Bøe Jakobsen tar mer og mer ansvar og ender på 6 mål i 1.omgang. Laget hever seg og drar hjem en to måls ledelse til pause. Variasjon i avslutnings teknikk og råskap foran mål av Julie blir omgangens høydepunkt. forsvar og Annick gjør en meget god omgang.

Julie gikk foran i angrep da laget sleit med det kollektive angrepspillet i 1.omgang

Det ble en triller av en omgang

Ett tøft forsvar og høyt tempo i ankomst fra Fredrikstad. Thale Deila holdt Byåsen sitt forsvar på tå hev gjennom hele 2.omgang. Underveis klarte aldri Byåsen å dra i fra før det løsnet litt helt på slutten. Det er på slike dager et lag bygger karakter. Det var godt å se den siste ballen i mål på underarm fra Anna Kallestad. Sterk prestasjon av Byåsen og to meget viktige poeng for å henge med i medaljestriden. God tur hjem!

Glad gjeng rett etter kampslutt i Fredrikstad. Sterk borteseier!
Regner med at Teodora har tatt seg en god kopp kaffe både før og etter de meget viktige bortepoengene.