Martine Knutsen gjør comeback – Norsk Topphåndball

Martine Knutsen gjør comeback

Etter en periode hvor Martine har prioritert studier, er vi nå glade for at hun igjen blir å se i den blå Tertnesdrakten. Hun er nå 22 år og klar for nye utfordringer sammen med Tertnesjentene.

Martine var fortsatt Fyllingenspiller da hun begynte å trene med Tertnes høsten 2020. Men Tertnes-debuten kom tidlig, og Martine fikk sin første scoring for Tertnes i europacup-kamp i Romania i november samme år.

Martine er en veldig anvendelig spiller, noe som har vært spesielt viktig i sesonger med mye skader i klubben.Hun har kvaliteter i alle posisjoner, både i forsvar og angrep, og er en god duellspiller som ennå ikke har fått helt ut sitt potensiale.

Martine, hva motiverte deg til å ta en ny sesong?

-Jeg har signert for ett år. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve igjen. Studiet har gjort det litt vanskelig, men jeg har motivert meg selv til å prøve likevel, selv om jeg studerer nå.

Har du klart å holde deg i form mens du har studert?

-Ja, jeg spilte litt for Tertnes før jul, og jeg trener på treningssenter. Så jeg vil si at jeg har klart å holde meg i form. -I sommer blir det hardt, selv for min del. Jeg skal trene meg godt opp, sånn at jeg kommer tilbake i god form.

Hva tenker du om sesongen som kommer for Tertnes?

-Jeg tror det blir en bra sesong. -Jeg tror vi har mye bra å komme med, og vi har et bra lag.

Hva føler du er din styrke på banen?

-Jeg føler jeg har litt styrke i forsvaret. Jeg kan spille på forskjellige posisjoner, både fremme og bak, så jeg vil være en liten potet og spille der jeg blir plassert.

Var det noen som presset deg for å overtale deg, eller var det lysten som kom tilbake?

-Nei, når hovedtrener Tore Johannessen tok kontakt, kjente jeg at lysten var der, og at jeg var interessert. Det var ikke noe press eller noe sånt. Det var meg selv som tok valget helt.

Tore Johannessen uttaler:

-Martine er en spiller som behersker alle posisjoner både i forsvar og angrep. Har sin største styrke i duellspillet fremover, og er solid i forsvarsspillet. Med Martine i laget vårt gir det oss enda flere variasjonsmuligheter, og vi føler nå at vi har en sterk tropp på plass inn mot ny sesong.