Marthe Løseth har signert for Byåsen Håndball Elite – Norsk Topphåndball

Marthe Løseth har signert for Byåsen Håndball Elite

Byåsen Håndball Elite har knyttet til seg en av de mest spennende Trøndere for fremtiden. Marthe Løseth 2003 modell har til nå spilt for Klæbu Håndball. Hun er venstrehendt og er i første omgang hentet inn som kantspiller.

Her står Marthe foran sin nye hjemmearena Kolstad Arena .

Det å få tilbud fra Byåsen Håndball Elite var definitivt helt utenkelig og utforventet, men selvfølgelig utrolig artig. Jeg synes det er gøy at Byåsen Håndball Elite tar inn flere unge og gir oss en sjanse.

Mine personlige mål kortsiktig er rett og slett å komme inn i laget og bli tryggere, samt mestre mer og mer kantposisjonen. På langsikt ser jeg for meg å kunne komme opp på back og få prøvd meg litt der, siden jeg egentlig er en bakspiller.

Atle og Frode har igjen gitt muligheten til en ung Trøndersk spiller.

Ung, lovende spiller med rett mentalitet, sier Atle Oliver Johansen

Marthe og Johanne er begge 2003 modeller og de yngste i årets stall. Begge har vært bakspillere på aldersbestemt. Nå har de fått nye utfordringer i Byåsen Håndball Elite.

Det skal bli spennende å følge Marthe Løseth i Byåsen Håndball Elite. Vi vet at hun får et meget bra team rundt seg inkludert trener team, spillergruppe, oppmann og de som har ansvar for den fysiske utvikling utenfor banen. Velkommen til Byåsen Håndball Elite !