Magnus gir seg i Storhamar etter sesongen – Norsk Topphåndball

Magnus gir seg i Storhamar etter sesongen

Vi har i dag sendt ut en pressemelding der vi meddeler at Magnus gir seg som hovedtrener for Storhamar Håndball Elite etter sesongen. Han har valgt å benytte seg av en klausul i kontrakten som gir mulighet for å si denne opp med virkning fra 30.mai.

Klubben er svært godt fornøyd med den jobben Magnus gjør, og vi skulle gjerne sett at han hadde fortsatt ut kontraktsperioden. Vi ser frem til å se Magnus lede vårt lag i de neste fire seriekampene samt i det påfølgende sluttspillet. Arbeidet med å ansette ny hovedtrener vil starte med det første. Vi håper å kunne presentere vår nye hovedtrener i god tid før sesongslutt

Magnus selv sier til Hamar Arbeiderblad at det har vært en vanskelig avgjørelse. «Jeg trives veldig bra med håndballen, laget og klubben. Jeg gir meg fordi jeg ikke har fått til det sosiale livet utenfor håndballen. Jeg blir mye ensom, noe som ikke passer meg. Nå ser jeg fram mot å avslutte denne sesongen på best mulig måte. Jeg skal nyte hver trening og hver kamp, og skal kjempe for Storhamar. Det er mye følelser nå.»