Mads Fredriksen

Mads Fredriksen blir Toppklubbutvikler

PRESSEMELDING

Mads Fredriksen blir Toppklubbutvikler i Norsk Topphåndball

Norsk håndball er i en spennende utvikling om dagen med blant annet verdens beste lag på kvinnesiden, samt en ekstraordinær satsing fra flere klubber både på kvinne- og herresiden.
I tillegg har landslagene over lang tid prestert på aller høyeste nivå. Klubbenes interesseorganisasjon, Norsk Topphåndball (NTH), har sammen med klubbene vedtatt nye spennende utviklingsmål for kommende sesonger.

For en drøy måned siden presenterte vi kommersiell sjef for Norsk Topphåndball. Nå er enda en strategisk stilling på plass: Toppklubbutvikler.

Mads Fredriksen kommer fra jobben som daglig leder i Elverum Håndball, og før det var han daglig leder i Halden Topphåndball.

Daglig leder i NTH, Hein Barthold, er veldig fornøyd med at NTH har fått med Mads på laget.

– Mads har en spennende og variert bakgrunn fra to klubber i REMA 1000-ligaen. Han kjenner derfor godt til utfordringene klubber på ulikt nivå står i. I tillegg er han kreativ og ambisiøs, og vil sammen med oss andre bidra til at NTH og klubbene fortsetter den positive utviklingen, uttaler Barthold.


Mads Fredriksen skal bidra til å utvikle klubbhåndballen nasjonalt. Han vil i samarbeid med NTH og klubbene arbeide med utvikling innenfor organisasjon, arrangement, marked og salg.


– Jeg er veldig heldig som har hatt muligheten til å jobbe med håndball i mange år. Jeg har lært masse, og utviklet meg mye gjennom jobbene i Halden og Elverum. Jeg føler at jeg har fått utfordret meg selv hver eneste dag i dette «sirkuset». Nå er tiden inne for nye utfordringer, og jeg håper jeg kan bidra til at flere klubber tar steg i årene fremover. Jeg er veldig motivert, og gleder meg til å utvikle meg videre i samarbeid med kolleger og klubber i Norsk Topphåndball, sier Mads Fredriksen.

Kontakt info:

Hein W. Barthold
Mobil 90 74 03 10

Mads Fredriksen
Mobil  48 25 14 60