Må finne fram vekkerklokka – Norsk Topphåndball

Må finne fram vekkerklokka

I bortekampen mot Fana i Rema 1000-ligaen fikk Rælingen oppleve en kamputvikling som nærmest var identisk som laget opplevde i serieåpningen. Å starte kampen etter at den er spilt i 15 minutter er en dårlig resept.

Godt forberedt
Rælingsjentene mener selv inngangen til kampen mot Fana har vært god.
-Vi er ikke med selv om vi vet hva som skjer. Jeg må gjenta meg selv. Vi har ikke råd til å ligge bak med så mange mål tidlig i kampen. Vi må gjøre ord til handling, sier Ane Mällberg.

Vi viser jo at vi kan når vi er tilstede

Ane Mällberg

Bedring i 2.omgang
I første del av oppgjøret ble Rælingsjentene tilskuere i kampen de selv var deltakere. Det var en merkelig passivitet i startfasen for et lag som har all grunn til å se på seg selv som utfordrere i hver eneste kamp i Rema 1000-ligaen. -Vi skal snakke skikkelig ut om dette. Vi viser jo at vi kan når vi er tilstede. I pausepraten hadde vi fokus på å ta initiativet. Vi skulle konsentrere oss om et forsvar og et angrep. Målet var gradvis å spise oss inn på dem. Det klarte vi også, men ble for unøyaktige og kanskje litt for ivrige. 2.omgang vil jeg gi godkjent karakter. Jeg er sikker på at vi skal snu dette, avslutter Mällberg.

Rikke Arnesen ble toppscorer og kåret til Rælingens beste spiller

Gjennombrudd som eliteseriespiller
Rikke Arnesen ble kåret til beste RHK-spiller. Venstrekanten viste sitt potensiale og leverte godt forsvarsspill i tillegg til syv scoringer. -Jeg synes det er gøy å få til ting, men er jo skuffet over at vi ikke leverer bedre. Vi må være våkne når kampen starter, sier Rikke. Frida Haug Hoel var Rælingens beste i serieåpningen mot Sola. Høyrebacken mener det ikke er helsvart, men at det er tid for selvransakelse. -Det er frustrerende at vi terper på forsvarsspillet og det ser fint ut på trening. Jeg er likevel sikker på at vi skal klare å ta med oss det beste og skape lengre perioder med godt spill, sier Frida.

Rælingens trener Ane Mällberg forteller om kampen mot Fana

Søndag 13.september kl.16 spiller Rælingen sin neste kamp i Rema 1000-ligaen. Da kommer tidligere RHK-spiller Karoline Lund på besøk med Aker Topphåndball. Kampen spilles i Skedsmohallen.