Lokaloppgjør med ekstra mye i potten er bare en av godbitene i 1.divisjon i kveld

Stavanger – Fold HK i Stavanger Idrettshall kl 17:00

Dette blir siste hjemmekamp for Stavanger i Stavanger Idrettshall som Stavanger IF. De skal som kjent slås sammen med Viking Håndball fra neste sesong. Men først skal de vær med å kjempe om de siste poengene i 1.divisjon.

Onsdagens motstander er nedrykksklare Fold HK. Et lag som Stavanger spilte uavgjort mot på bortebane i høst. Etter tre seirer på rappen for Stavanger, ble det i forrige runde tap på bortebane for Charlottenlund. Fold kommer til Stavanger med tap for Charlottenlund og seier over Vikhammer (i omvendt rekkefølge) i minnet.

Billetter til den (historiske?) siste kampen i Stavanger Idrettshall finner du i hjemmelagets systemer. Eller du ser kampen på Direktesport.no (krever abonnement) i tillegg til å bli oppdatert via handball.no/live

Vikhammer HK – TIF Viking i Malvikhallen kl 18:00

I den omvendte kampen ble det storseier til kveldens bortelag. Et bortelag som i kveld spiller for et best mulig utgangspunkt i kampen om å få spille REMA 1000-liga neste sesong. De ligger før kveldens kamper â-poeng med Follo, laget de har på innbyrdes oppgjør.

Vikhammer tar imot et TIF Viking som noe overraskende gikk på tap for nedrykks-kandidat HK Herulf Moss i forrige runde, så her kan alt skje.

Biletter til kampen finner du i hjemmelagets systemer, eller du følger kampen på handball.no/live.

HK Herulf Moss – Charlottenlund i Mossehallen kl 18:00

Hjemmelaget slo til med seier over opprykkskandidat TIF Viking i forrige runde, så Charlottenlund vil på ingen måte få en lett oppgave i Moss denne kvelden. De reiser til Moss med fire to-poengere på rappen og vil sikkert gjøre sitt for å avslutte sesongen med nok en seier.

Herulf fikk en etterlengtet opptur med seieren over TIF Viking. Før den kampen svingte det litt opp og ned for Mosse-laget, med alt fra stor tap for OSI til seier over Falk Horten.

Kveldens kamp er best i hallen, så kjøp billetter i hjemmelagets systemer og ta turen i hallen. Om ikke så ser du kampen på Direktesport.no (krever abonnement) eller du blir oppdatert på handball.no/lve.

Sandnes – Viking Håndball i Sandneshallen kl 18:00

By-oppgjør og/eller kampen om direkte opprykk?

Sandnes ligger tre poeng foran by-rival og tabell nabo Viking. Etter like mange kamper er status altså at Viking har tre tap og en uavgjort kamp mens Sandnes har to tap. Resten har vært seier over hele linjen på begge lagene. Da oppgjøret stod i Stavanger Idrettshall fikk 874 tilskuere se at Viking vant med ett lite mål etter at Sandnes reduserte knappe ti sekunder før full tid.

Vi tror dette vil bli minst like spennende så kjøp billetter i hjemmelaget sine systemer og hei frem din favoritt av de to. Blir det for spennende kan du se oppgjøret fra egen sofa via Direktesport.no (med abonnement) eller du blir oppdatert via handball.no/live.

Follo HK – Falk Horten i Stil Arena kl 19:00

Hjemmelaget kjemper mot TIF Viking om et best mulig utgangspunkt i den forestående kvalifiseringen til REMA 1000-ligaen. Forrige oppgjør mellom de to klubben var en kamp der Follo ledet mye, lenge. Men utover i andre omgang begynte Falk Horten å plukke mål for mål og med under fem minutter igjen utlignet de til 29-29. Før de like etter gikk opp i ledelsen for første gang i kampen, og da sluttsignalet gikk stod det 32-31 til kveldens bortelag.

Skal Follo ha mulighet til å passere TIF Viking på «kvalifiseringstabellen» så er kun seier godt nok i kveld. Billetten finner du i hjemmelagets systemer. Utover det har Direktesport.no sine folk i hallen og de sørger for at du får sett kampen (krever abonnement). Og handball.no/live oppdaterer som vanlig alt som skjer.