Line Ellertsen før Odense-matchen: – Nå er det ekstra spennende, vinn eller forsvinn – Norsk Topphåndball

Line Ellertsen før Odense-matchen: – Nå er det ekstra spennende, vinn eller forsvinn

Lørdag kommer Odense til Hamar i Champions League-playoff. Storhamar-spiller Line Ellertsen (24) møtte laget flere ganger da hun spilte i Aarhus – og kjenner det danske topplaget godt.

Odense ble nummer tre i gruppespillet i Champions League, bak Vipers og CSM Bucuresti. Odense leder den danske serien foran Team Esbjerg og Herning-Ikast. Storhamar åpner med hjemmekamp lørdag, og helgen etter møtes lagene i Odense. Sammenlagtvinneren er klar for kvartfinale mot Györ.

– Jeg gleder meg til kampen mot Odense. Det er et lag med høyt tempo og mange gode spillere. Jeg vet at vi må prestere på topp for å ha en sjanse, og det er de gøyeste kampene, sier Line Ellertsen.

HER eller i appen kan du kjøpe billett til kampen mot Odense.

Lørdag 18. mars kl. 18.00 Storhamar–Odense. Kampen sendes på TV3+

Hun møtte Odense flere ganger mens hun spilte for Aarhus – så hun kjenner laget ganske godt.

– Det er det samme laget som jeg spilte mot i Aarhus, og de vant som regel, men jeg fikk med meg seier mot Odense, sier Line.

Kampen hun sikter til var i sluttspillet i fjor da Aarhus slo Odense 27-26.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si er deres særpreg, men de har høyt tempo og ekstremt fintesterke spillere, sier Ellertsen.

TIL HAMAR: Den norske landslagsprofilen Maren Aardahl er sentral på Odense. Foto: Odense Håndbold

Les også: Odense-profil Maren Aardahl: – Vi har stor respekt for dem

Nå som Maja Jakobsen er ute med graviditet blir det større ansvar for Line på høyrebacken.

– Jeg har vært primært høyreback i alle tidligere klubber, så det er en posisjon jeg trives i. Nå har jeg fokus på å bli best mulig der jeg trengs, så jeg jobber for å utvikle meg på høyrebacken nå, sier Line.

– Hvordan vurderer du muligheten for å slå ut Odense?

– Vi har vist i flere omganger at når vi er på vårt beste, spiller vi jevnt med de beste i verden. Så hvis vi klarer å hente inn to omganger med vårt beste, er sjansen god. Nå er det ekstra spennende, vinn eller forsvinn. Det vil si at mye står på spill for begge lag. Kan være vår siste hjemmekamp i Champions League så denne vil man ikke gå glipp av, sier Line Ellertsen, som endelig føler hånden er som før etter skaden hun pådro seg i november i fjor.

– Hånden er fin. Jeg har endelig kommet til det punktet hvor jeg ikke merker noe til at jeg har vært skadet.

Lørdag 18. mars kl. 18.00 Storhamar–Odense. Kampen sendes på TV3+