Laksebowl med Salmalaks – Norsk Topphåndball
Foto: REMA 1000

Laksebowl med Salmalaks

Dette er en skikkelig næringsrik og trendy middag. Alt du behøver å gjøre er å bruke litt tid på kutting

(4 porsjoner)

Du trenger:

  • 2 poser REMA 1000 Fullkornsris
  • 600 g Salmalaks
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss sesamfrø
  • 2 mango
  • 0,5 agurk
  • 1 vårløk
  • 1 pakke spirer – om du ønsker

Slik gjør du:

1. Kok risen som anvist på pakningen. Avkjøl og fordel i dype skåler.

2.Skjær laksen i 2×2 cm terninger. Bland sammen laks, soyasaus, sesamolje og sesamfrø i en bolle. Mariner i kjøleskapet i 15 min.

3.Bruk en grønnsakskreller eller ostehøvel til å strimle agurken på langs. Skjær mango i store terninger og skjær vårløken i tynne skiver.

4.Fordel agurk, mango og vårløk oppå risen. Legg på laksen og topp med spirer. Hell over resten av dressingen for enda mer smak om ønskelig