Kvartfinaleplass i potten – Norsk Topphåndball

Kvartfinaleplass i potten

En av sesongens viktigste kamper venter. Lørdag klokken 16:00 møter Sola spanske Costa del Sol Malaga, til siste kamp i gruppespillet. I potten ligger en kvartfinale-billett, som Sola vil ha for tredje sesong på rad.

Lagene møttes i Spania tidlig i januar, i en kamp som endte med seier 22-26 til Sola. Nå venter en tøff hjemmekamp, mot et spansk lag som har spilt seg gode utover i gruppespillet. Og vi trenger all den støtte og heiarop fra tribunen som er mulig å få.

For det er slik at utfallet av lørdagens kamp har flere muligheter. Sola kan både vinne gruppen, bli nummer to og i verste fall ende på tredje plass og være ute av turneringen. De to høyeste lagene i gruppen går videre til kvartfinale, og møter enten CS Gloria 2018 BN eller Neptunes Nantes fra gruppe C.

Det spanske laget, som oss står med to seire mot rumenske Targu Jiu – samt en seier og ett tap mot Motherson Mosonmagyarovari. Nå skal vi gi alt for å sikre oss viktige poeng også i hjemmekampen mot spanjolene.

Ta med deg familien, og legg lørdagsturen til Stavanger Idrettshall

Å komme på en håndball-kamp skal være mer enn bare de to omgangene på 30 minutter som spilles på banen. Også på lørdag blir det Fanzone på bane D i Stavanger Idrettshall, med aktiviteter som er gratis for alle som kommer på kamp.

Her stiller vår samarbeidspartner McDonalds og sørger for ansiktsmaling, man kan få ut litt energi i hoppeslottet, ta bilde sammen med Solaspillere på fotovegg, og teste egen vinnerlykke på lykkehjul. I tillegg vil det selvsagt være åpen kiosk med snacks og forfriskninger.

I en tid hvor det meste er blitt dyrere, ønsker vi å legge til rette for at alle som ønsker får gå på Sola-kamp og følge spenningen fra tribunesetet. Til kampen er det mulig å ta med hele familien for under 500,- i tillegg til at klubber og lag i regionen kan bestille klubb-billetter fra kun kr. 50,- pr. billett.

Billetter kjøpes enten i Sola HK appen eller via vår hjemmeside sola-hk.no , og billettpriser er som følger:

Voksen: kr. 180,-
Barn: kr. 95,-
Honnør: kr. 125,-
Student: kr. 75,-/95,-
Klubb-billetter: fra kr. 50,-
Familiebillett (1 voksen + 1 barn): kr. 250,-
Familiebillett (1 voksen + 2 barn): kr. 325,-
Familiebillett (2 voksen + 2 barn): kr. 495,-

Billetter kjøper du her eller i Sola HK appen.