Foto: Fjellhammer IL

Kristian Bliznac og Fjellhammer IL skiller lag

Fjellhammer-trener Kristian Bliznac og klubben er enige om å gå hvert til sitt. Det melder klubben lørdag.

Den svenske treneren har vært i Fjellhammer i 4,5 år. Han løftet klubben fra tilværelsen i 2.divisjon og opp i REMA 1000-ligaen på to sesonger.

Dette skriver Fjellhammer på sin Instagram side:

Etter 4 ½ år og en fantastisk reise sammen skiller Kristian Bliznac og Fjellhammer IL lag. Etter å ha tatt laget fra 2 div og rett opp i Rema 1000 ligaen på 2 år og 2 ½ sesong på øverste nivå skiller hovedtrener og klubb som venner.

Vi har vært uenig om veien videre og kommet til enighet om å skille lag. Kristian har betydd enormt mye for reisen som herrelaget har hatt og vi har mye å takke han for. Han har tilført en ny dimensjon av krav, forventninger og profesjonalitet som han har opparbeidet seg igjennom mange år som toppspiller. Disse egenskapene ser jeg på som et must for å lykkes i toppidretten og er evig takknemlig for det han har bragt inn i klubben sier Styreleder Einar Stolpe Karlsen

Selv sier Kristian:
4 1/2 år och en resa som jag alltid kommer att bära med mig tar sitt slut här. Vi har varit oense om vägen vidare för Fjellhammer IL och det är helt fair och vi avslutar som goda vänner.

Jag har stark tro och hopp om att Fjellhammer IL ska fortsätta att ta kliv på denna resa som vi tillsammans började på sommaren 2018.

Jag vill passa på att tacka alla spelare jag haft på dessa 4 1/2 åren, sponsorer, motståndare, styrelse, lagledare, oppmenn, frivilliga och Fjellhammer Supportrar. Tack för alla opp och nedturer vi haft tillsammans. Ni har alla gjort mig till en bättre ledare och människa. Alla har ni haft en starkt bidragande orsak till att Fjellhammer IL är i den högsta serien i herrhandbollen. Mitt hjärta kommer alltid ha ett stänk av grönt.
Tack för mig.

Assistenttrener Tarjei Gundersen Sundal vil holde i hovedansvaret inntil videre