Kolstad vant thrillerfinale mot Elverum – Norsk Topphåndball

Kolstad vant thrillerfinale mot Elverum

Kolstad kunne juble høyt etter å ha vunnet den nervepirrende finalen mot Elverum i sluttspillet onsdag kveld.

Kolstad tok en tidlig ledelse, men Elverum klarte raskt å komme tilbake, takket være godt forsvarspill og en Emil Kheri Imsgard som sto en meget god kamp. Med ca. fire minutter igjen av første omgang ledet Elverum 15-11, men Kolstad slo tilbake de siste minuttene og til pause var stillingen 14-15.

Den andre omgangen var jevn og lagene fulgte hverandre tett. De siste 15 minuttene var intense, der begge lagene scoret mål på rekke og rad. I Elverums siste angrep hadde de sjansen til å gå opp i ledelse, men en Torbjørn Bergerud i Kolstads mål satte en stopper for det. I steden fikk Kolstad ballkontroll, tok en time-out, og i siste sekund satte Simen Lyse ballen kontant i mål. Til ellevill jubel fra spillere, trenere og publikum.

Kolstad leder nå 2-1 i kamper, men ingenting er avgjort. Onsdag om en uke – 7. juni – er vi klare for finale #4 når Elverum tar i mot Kolstad i Terningen Arena. Det er bare å glede seg!