Knepent tap mot Byåsen – Norsk Topphåndball

Knepent tap mot Byåsen

Aker TH spilte i går mot Byåsen i Rema 1000-ligaen i Bygdøhus. Etter Aker TH sin seier mot Molde i første serierunde, var det spennende å måle krefter mot nok et lag som er tippet på øvre halvdel av tabellen.

Byåsen scoret raskt de to første målene, og gikk enkelt i ledelse 0-2. Deretter var første omgang jevn og lagene fulgte hverandre tett. Byåsen dro litt i fra og gikk til pause med en tomåls-ledelse, 13-15.

I starten av andre omgang fortsatte Byåsen med på score mål og ledelsen økte til 4 mål før det var gått 5 minutter. Byåsen holdt ledelsen ut kampen, selvom Aker TH hadde en fin sluttspurt og vinner de siste 10 minuttene 4-1. Kampen ender tilslutt 24-27 og to poeng blir med Byåsen til Trondheim.

Vi tar med oss nok en god kamp og vissheten om at toppnivået vårt er bra nok til å yte god motstand mot erfarne eliteserieklubber! Etterhvert håper vi at vi klarer å holde dette nivået i lengre perioder av kampen.
Nå gleder vi oss til ny kamp i NM på tirsdag og ny kamp i Rema 1000-ligaen mot Storhamar neste søndag.

Banens beste spiller for Byåsen ble målvakt Annick Lipman og Aker THs beste spiller ble Marielle Martinsen, sponset av Kongen Marina. Bestemannspremier er levert av Bolina. Tusen takk til våre maskotter fra Ullern som lagde liv på tribunen!

REMA 1000-ligaen – 2. runde | Aker TH – Byåsen 24-27 (13-15)
Målscorere: Marielle Martinsen 7, Maja Grøgaard 4, Karoline Lund 3, Ane Høgseth 2, Marie Loka 2, Karoline Borg 2, Ane Røneid Rustad 1, Tuva Ulsaker Høve 1, Freja Christensen 1, Marielle Nordvang 1