Klinket til med 50 scoringer – Norsk Topphåndball

Klinket til med 50 scoringer

Sesongens første tellende kamp ga hele 50 scoringer til Larvik! Seier 50-17 i NM over 2. divisjonslaget Halden ble en fin gjennomkjøring for Larvik-spillerne.

Larvik stakk tidlig fra i 2. rundekampen, og ledet 21-9 til pause. Da det var tid for å telle opp, var det tre spillere på tosifret scoringsantall for Larvik – Maja Sæteren 11, Marianne Haugsted 10 og Tirill Mørch 10.

Alle utespillerne kom på scoringslista i en av klubbens aller største seiere i NM-historien. Men rekord er det likevel ikke, verken i antall scoringer eller seiersmargin.

Dessverre tråkket Polina Gencheva feil i forbindelse med en kontring tidlig i 1. omgang og måtte stå over resten av oppgjøret. Hun var en av Larviks debutanter i kampen.

Tre andre spillere fikk sin debut i Larvik-drakta: Eli Smørgrav Skogstrand, Marianne Haugsted og Ingrid Vinjevoll.

For Ingrid Vinjevoll (18) var det i tillegg debut i turneringen. Hun har tidligere ikke spilt NM på seniornivå.

Med sin første nettkjenning for sesongen scoret Andrea Rønning sitt 100. mål for Larvik HK. Drøyt 60 av de 194 spillerne som har representert klubben har nådd tresifret antall scoringer.

Fakta fra kampen

Onsdag 31. august får Larvik vite hvor de skal spille 3. runde, da Hokksund og Glassverket møtes.

Kampene i 3. runde skal spilles innen 21. september.