Kenneth Gabrielsen: – Nå møter vi den største favoritten til å vinne Champions League – Norsk Topphåndball

Kenneth Gabrielsen: – Nå møter vi den største favoritten til å vinne Champions League

Trolig er det verdens beste håndballag Storhamar møter i sluttspillfinalen, første kamp mot Vipers spilles tirsdag.

Storhamar reiste sørover etter mandagens trening. Tirsdag spilles første sluttspillfinale (best av tre) borte mot Vipers.

– Det blir fint, det er bare å senke skuldrene. Dertil gjøre alt for at vi skal levere en prestasjon vi kan være stolte av, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Han mener Vipers fort kan vinne Champions League første helgen i juni. Storhamar har også møtt to av de andre lagene som er i Final4, Team Esbjerg og Györ. Det siste laget i Final4 er Ferencvarosi.

– Vi har to ganger mot både Vipers, Metz – Esbjerg og Györ denne sesongen, så vi har gode referanser på oppgaven. Nå møter vi i mine øyne det største favoritten til å vinne årets Champions League. Som er tilnærmet  fulltallig og blodtrimmet inn mot Final4, så vi vet oppgaven vi står overfor er enorm. Det er garantert noen ting vi kan være best på i denne matchen. Klarer vi det så legger vi et godt grunnlag for å levere en god prestasjon, sier Kenneth.

SOLID: Det var mange følelser i sving etter seieren over Sola fredag. Her får keeperhelt Eli Marie Raasok en god klem av skadde Kristin Venn.

– Hvor imponert er du over ditt eget lag etter hva de har vist – med så mange spillere ute?

– Ja dette har vært en unormal sesong. Som tidligere nevnt har jo alle lag en plan og et ønske om å være på sitt beste og spille den fineste håndballen på slutten av sesongen. Vi har muligens ikke spilt vår fineste håndball nå på slutten – og heller ikke hatt tiltenkt tropp tilgjengelig som vi hadde sett for oss.. 1-2 sentrale ute er ganske normalt. Når vi endre opp med fire spillere ute over lengre, tid så har det vært krevende for alle. Moral og solide verdier har stått sterkt for oss denne perioden. Jeg er selvfølgelig meget imponert over alle spillerne som har stått opp både i treningsarbeidet og tøffe matcher.. Det er noen som har dratt lasset på de fleste kampene. Er like imponert over de som ikke har spilt så mye, men jobbet ekstremt hardt for at nivået på øktene har blitt såpass bra at vi har fått gode forberedelser inn mot kampene. Det er vel den største grunnen til at vi har nådd en finale i årets sluttspill, sier Gabrielsen.

Tirsdagens sluttspillfinale har avkast kl. 18.15, og skal du ikke til Aquarama kan du se kampen på TV2SPORT2.

Lørdag er det duket for sluttspillfinale nummer to. Den spilles i Boligpartner Arena kl. 18.15. Billetter finner du i appen eller på hjemmesiden.