Kenneth Gabrielsen før Oppsal-matchen: – Viktigste er at vi har spillere som har energi og sult – Norsk Topphåndball

Kenneth Gabrielsen før Oppsal-matchen: – Viktigste er at vi har spillere som har energi og sult

Oppsal holdt på å ta Molde i første serierunde. Onsdag kommer Oslo-laget til Boligpartner.

Storhamar slo Romerike 38-20 i serieåpningen sist onsdag. Oppsal gikk på en knepent 32-33-tap mot Molde.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen var godt fornøyd med seriestarten.

– To poeng og en god prestasjon. Jeg synes det så bra ut til tider, og det ble til slutt et meget pent resultat, sier Kenneth.

Onsdag kommer Oppsal På Hamar-besøk.

– Av de tre lagene som har rykket opp er Oppsal i en særklasse på spillerlogistikken. De har blant annet signert to spillere i fra den danske ligaen. Karoline Lund i fra København og Eira Aune fra Silkeborg. Det er to supergode signeringer. Marthine Svendsberget kommer i fra oss.

I tillegg kommer Linn Jørum Sulland om ikke lenge. Pluss at de har en del unge spennende spillere i god utvikling, så Oppsal ser meget bra ut. Personlig tror jeg de kan kjempe om topp-5 allerede denne sesongen. Et rutinert og dedikert trenerteam i Henrik Wilhelmsen og Vigdis Holmeset gjør sitt for at de kommer til å være ekstremt godt forberedt inn til alle kamper, sier Gabrielsen.

– Hva er viktigste fokus inn mot Oppsal-kampen?

– Vi jobber videre med utvikling av konseptet i alle faser. Det er rom for det når det er en uke mellom første og andre kamp.

HER KAN DU KJØPE BILLETTER TIL STORHAMAR – OPPSAL

– Noe du er spesielt godt fornøyd med siste treningsuka?

– Vanskelig spørsmål , vi har som tidligere nevnt hatt en god oppkjøring. Nå har vi dratt intensiteten veldig ned, forhåpentlig ikke for mye. Nå må vi tilpasse oss en treningsrytme som tilsier at alt dreier seg om å være maksimalt klare og forberedte inn mot neste kamp. Treningsuken har på langt nær vært noe terningkast 6. Viktigste er at vi har spillere som har energi og sult i tillegg til å være sylskarpe fra klokken 1800 på onsdag, sier Kenneth.

– Noen resultater som har overraska deg i seriestarten?

– Nei, ser vel ikke at det er noe skreller som har kommet eller det er noen resultater som har vært unormale. Som alltid så svinger jo de fleste lagene litt i starten. Det tar gjerne noe runder før ting stabilisere seg.

– Hva særpreger Oppsal?

– Litt tidlig å si etter en kamp , har sett Oppsal noen av treningskampene også . Ser det er et godt konsept under utvikling. Bra tempo i fremover spillet. De har en tydelig plan på hvordan de vil spille.

ONSDAG: Storhamar – Oppsal kl. 18.00

Her kan du kjøpe billetter