Kenneth etter andreomgangen mot Molde: – Det er pinlig – Norsk Topphåndball

Kenneth etter andreomgangen mot Molde: – Det er pinlig

Storhamar ledet 17-8 ved pause etter en fantastisk førsteomgang, men etter pause ble det uhyre spennende.

(Storhamar – Molde 24-24)

Storhamar hadde en meget solid start på førsteomgangen og ledet 4-0 etter fire minutter. Molde satte inn sin første scoring da det var spilt litt over fem minutter.

Storhamar kjørte tempo og var meget gode defensivt, i tillegg leverte Eli Marie Raasok en kjempeomgang i buret. Etter 15 minutter ledet Storhamar 11-2, og etter 20 minutter var Storhamar i føringen 14-4. Lagene gikk til pause på stillingen 17-8 til Storhamar.

Andreomgangen startet med fem scoringer på rappen for Molde. Storhamar ledet 17-13 fire minutter ut i omgangen. Molde la om til et mer offensivt forsvarsspill og var langt mer aggressive enn i førsteomgangen.

Storhamar scoret sitt første mål i andreomgangen etter ni minutter og 20 sekunder. Etter ti minutter ledet Storhamar 18-13. Ved halvspilt andreomgang ledet Storhamar 19-17, og det var virkelig match igjen. Ti minutter før slutt ledet Storhamar 22-19. Med fem minutter igjen å spille var Storhamar i føringen 24-22. Med to minutter igjen ledet Storhamar 24-23. Så utliknet Molde med under to minutter igjen, noe som også ble sluttresultatet.

– Jeg lurer på om jeg har sagt noe gæærnt i pausa, men jeg tror ikke jeg gjorde det. Jeg var veldig opptatt av at de første minuttene var viktig, sånn at de ikke skulle få troen på det, og at vi skulle ha den sulten til å løpe, sulten til å vinne duellene. Så gjør de en endring at de setter Sand og Vatne sammen, og så blir vi litt paralysert av det. Vi dropper alt vi driver med med 20 prosent, og da er vi ikke bedre enn det her. Det er flaut det her. Det er pinlig. Det er langt unna det vi kan forvente av det laget her, som trener hver eneste dag for akkurat å stå i de situasjonene her, sa Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen til TV2 etter kampen.

Storhamar – Molde 24-24 (17-8)