Kapteinen før onsdagens 4. rundekamp i NM: – Vi må være på 100 prosent – Norsk Topphåndball

Kapteinen før onsdagens 4. rundekamp i NM: – Vi må være på 100 prosent

Onsdag er det 4. runde i NM borte mot Follo.

– Det blir veldig morsomt med ny kamp i NM. Follo er et godt lag som spiller smart og har klart å holde følge med mange lag. Vi er nødt til å være på 100 prosent for at seieren skal bli med tilbake til Hamar, sier Storhamar-kaptein Eli Marie Raasok. 

Da Storhamar hadde besøk av Follo i Rema 1000-ligaen tidligere i høst, ble det seier 30-25 til Storhamar.

Men nå er det NM som gjelder. Storhamar tok seg til 4. runde etter å ha slått Kjelsås i 3. runde. Follo slo ut Sarpsborg.

NM NESTE: Onsdag reiser Susanne Liberg Amundsen, Mathilde Rivas-Toft og Mathea Enger til Follo for å kjempe om en plass i kvartfinalen i NM.

Storhamars forrige kamp var mot Aker sist onsdag. Da ledet Storhamar 20-6 etter pause, leverte ikke på samme nivå etter pause.

– Vi var skuffet etter andreomgangen mot Aker. Det var nok en kombinasjon av at Aker spilte bedre og at vi var mindre skarpe sammenlignet med de første 30. Det skal helst ikke være så stor forskjell på topp- og bunnivå, så det jobber vi beinhardt med å bedre til de kommende kampene, sier Eli Marie.

Det begynner også å dra seg mot European League-kvalifisering mot svenske H65 Höörs. Billetter til første kamp som spilles på Hamar er lagt ut i appen og på hjemmesiden.

– Vi gleder oss veldig til å spille kvalik. Det blir spennende å spille mot et ukjent lag og se hvordan vi ligger an i forhold til dem. Forhåpentligvis tar vi oss videre derfra og kan glede oss til enda flere morsomme kamper over jul, sier Raasok.