Imponerende av Flint – Norsk Topphåndball

Imponerende av Flint

Imponerende prestasjon av Flint Tønsberg Håndball i søndagens bortekamp mot Fyllingen. Flint Tønsberg Håndball vant 26-24, etter at Fyllingen gikk til pause med en 2 måls ledelse, 16-14.

Mye kunne gått galt i kveldens oppgjør mot Fyllingen, og inngangen til oppgjøret kan vel ikke akkurat sies å være optimal. To spillere ble igjen hjemme i Tønsberg med skader, og tre spillere rakk aldri kampen. Jentene som deltok i gårsdagens Lerøyrunde i Stavanger fikk dagens flyreise til Bergen kansellert, og om ikke det skulle være nok, fikk Malin Lundemo rødt kort etter 18 spilte minutter av 1. omgang.

Med 8 spillere klarte Flint Tønsberg likevel å dra i land seieren – en meget imponerende prestasjon av både spillere og trener Torbjørn Klingvall.

Gratulerer til Amalie Mogstad som ble kåret til Flint Tønsbergs beste spiller!