Iben Helland Flø til Follo! – Norsk Topphåndball

Iben Helland Flø til Follo!

Sportslig utvalg i Follo jobber godt med spillerstallen for neste sesong, og fredag kunne de dele nyheten om at Iben Helland Flø skal ikle seg Follo-drakten neste sesong. Iben spiller i dag i Fjellhammer, der hun har scoret 142 mål på 23 kamper denne sesongen. Det gir et imponerende snitt på 6,2 mål pr kamp!

Iben gleder seg til å ikle seg rød drakt neste sesong: «Follo er en hardtsatsende klubb med høye sportslige ambisjoner. Selv om jeg har hatt to fine år i Fjellhammer med dyktige trenere, så tror jeg at Follo er riktig sted for å utvikle meg videre som håndballspiller. Både Thomas og Ingvill fremstår flinke og engasjerte. Med spillerstallen og de gode rammene rundt laget, er jeg sikker på at laget kommer til å ta nye steg fremover. Jeg gleder meg veldig til å spille i den røde Follo drakten til høsten!»

Thomas Engen sier dette om signeringen av Iben: «Iben har et godt håndballhode, og har tatt store steg de siste sesongene. En allsidig spiller, som bekler flere roller i både forsvar og angrep. Hun putter mange mål, noe et snitt på 6,2 mål pr kamp i 1. divisjon er et godt bevis på. Hun er god i forsvar, veldig profesjonell og dedikert spiller som trener hardt og målrettet. Hun bringer med seg en toppidrettskultur og dedikasjon som også vil hjelpe laget til å ta nye steg!»