Hjemmeseier i Kolstad Arena onsdag kveld – Norsk Topphåndball

Hjemmeseier i Kolstad Arena onsdag kveld

Kolstad leverte en fantastisk første omgang med et meget bra forsvarsspill. Åtte baklengsmål før pause! Det er mer enn godkjent

Det var innholdsrike første fem minutter av kampen, de inneholdt fire scoringer, to straffer, to gule kort og to utvisninger. Kolstad ledet målstatistikken 3-1, utover det var det nokså likt mellom lagene. Lars Eggen Rismark i Kolstadmålet la på til 4-1 med en flott langpasning rett i Runar Sandefjords tomme mål. Men det var før gjestene med to raske mål reduserte til 4-3 og begge lag igjen var fulltallige. Gode målvakter på begge lag gjorde sitt til at ingen av lagene fikk luke de første 15 minuttene, da var det «kun» snakk om 6-5 ledelse til hjemmelaget. Gjestene utlignet til 6-6 etter et lekkert «jeg skyter rundt deg jeg» mål fra Sandefjords Per Anders Hallberg.

6-6 målet i kampen kom etter 15 minutter, kampens neste mål kom da Kolstad gikk opp til 7-6 over seks minutter senere. Da hadde midlertid ikke Kolstad scoret på nesten ti minutter. Men det tok de igjen nå, og med fire kjappe gikk de opp til 10-6 knappe fem minutter før pause. Og når det først løsnet, så løsnet det – 1 ½ minutt før pause la Kolstad time-out kortet på stillingen 12-7. Da lagnee gikk i garderoben stod det 13-8 på måltavlen og Runar hadde en spiller utvist.

Andre omgang startet med en målvaktsredning fra Runar og en målvakts scoring fra Kolstad. Hjemmelaget hadde ingen umiddelbare planer om å gi fra seg ledelsen i kampen og de ledet komfortable 18-11 etter ti minutters spill. En ledelse de hadde økt til 21-12 etter halvspilt omgang. Utvisningene «haglet» hos Runar, men selv med to mann mindre reduserte de til 23-18 knappe syv minutter før full tid. Da Kolstad la på til 26-21 minuttet før full tid var løpet kjørt for gjestene. Som  imidlertid «fikk» fastsette sluttresultatet til 26-22 på straffe like før full tid.