Herlig tempo i Trondheim sikret to poeng for Bergen – Norsk Topphåndball

Herlig tempo i Trondheim sikret to poeng for Bergen

Det var et kampsugent Bergen lag som ankom Trondheim tidlig søndag formiddag. Det ble ett oppgjør preget av delvis høyt tempo, som Sølvi Hylleseth lovet på forhånd.

Bergen Håndball skriver dette på sine hjemmesider:
Bakover startet vi kampen meget bra, Soltvedt og Neves delte ut juling i midtforsvaret. Samt tok Tord det meste som gikk forbi forsvaret. På stillingen 3-8 måtte den kommende Bergen treneren, Fredrik Tønne legge timeoutkortet.

Bergen laget fortsatte å kjøre tempo, men dårlig uttelling på 100% sjanser sørget for at Charlottenlund henger med i kampen. Samtidig fant Charlottenlund ut hvordan de skulle få ballen forbi Vårdal i mål.
Etter 21 minutter må Sølvi Hylleseth ta timeout. Da har vi spilt en periode på 11 minutter hvor vi taper hele forspranget og stillingen er 10-10. Frem mot pause er det to lag som bytter mål, med forholdsvis høyt tempo og lite redninger.

Pauseresultat 16-16.

Andre omgang starter i grunn slik som første omgang ble avsluttet, to lag med bra tempo og mye muligheter for begge lag. Begge lags målvakter får tatt en del baller og lagene følger hverandre. 40 spilte minutter og stillingen er 22-22.

Deretter følger det en god periode, vi får satt forsvaret, snappet noen baller og løpt inn enkle mål. Samtidig får Charlottenlund to * to min utvisninger i denne perioden som vi løser glimrende.
Med 8 minutter igjen på tavlen er vi foran 30-27, men en spiller mindre, da Marcus Soltvedt ble utvist. Da trer Rasmus Carlsen i karakter og sitter inn en viktig scoring. Oppskriftsmessig bruker Hylleseth sin andre timeout med 24:33 på klokken.

En herlig kontrascoring dirette fra avkast etter 57 spilte minutter av Andreas Lervik viser han for alvor frem tempoet han besitter. Herlig at vi fortsette å kjøre etter, selv med baklengs i mot.

Kampen ender med 36 – 30 til oss. En kamp som var jevnere enn resultatet tilsier.

Bergen Håndball tre beste spillere:

Tobias Holm med en herlig dag på parketten. Med usevanlig mange utspill tok han vare på mulighetene. Hele 8 scoringer ble det på Arnagutten.

Tobias gliser bredt etter 8/10 mot Charlottenlund.

Leif Erik Brenne satte standarden, med tre scoringer første ti minuttene. Samtidig reiste han seg igjen etter en litt svakere periode halvveis i første omgang. Også han endte på 8 scoringer, med hele 7 assists.

Andreas Larvik satte flott tempo i spillet som playmaker, men i dag viste han også frem målteft. Han endte på 7 scoringer hvorav den siste snart ligger på våre sosiale medie kanaler.