Her er månedens lag for kvinner i mars – Norsk Topphåndball

Her er månedens lag for kvinner i mars

De siste kampene i REMA 1000-ligaen for kvinner ble spilt forrige uke, og det er på tide å kåre sesongens siste månedens lag. Blant de finner vi fem spillere som har vært med tidligere denne sesongen, og to nykommere. Fem ulike klubber er representert på laget.

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i mars.  (MEP – Mest effektive spiller)

Målvakt: Olivia Lykke Nygaard, Fana
I mars måned var Fana sin målvakt helt på topp med hele 58 redninger på 149 skudd og hele 14  assist. Hun klarte dermed å sikre seg tittelen som månedens beste målvakt med en redningsprosent på 35,98  
Snitt MEP pr. kamp: 2,40

Venstre kantspiller: Sara Berg, Fana
Sara har gjort seg bemerket i mars måned med imponerende prestasjoner på banen, og det har nå ført til at hun har blitt valgt ut på månedens lag for første gang denne sesongen. Med hele 52 mål på 58 skudd og en assist, har hun vært en viktig bidragsyter hos Fana. Det som virkelig skiller Sara ut er hennes uttellingsprosent, som er på imponerende 89,66%.  Dette viser at hun er en spiller som utnytter sjansene hun får på en meget effektiv måte.
Snitt MEP pr kamp: 4,48

Venstre bakspiller: Maja Furu Sæteren, Larvik
Maja er på månedens lag for andre måned på rad.  I løpet amars har hun scoret 37 mål på 57 skudd, og hun har også imponert med hele 23 assist til sine lagvenninner. Med en uttellingsprosent på 64.91 %, har hun vist seg å være en meget effektiv spiller på banen.
Snitt MEP pr kamp: 3,80

Midtre bakspiller, Mona Obaidli, Molde
Mona fortsetter sin imponerende sesong og blir nok en gang valgt inn på månedens lag, for fjerde gang denne sesongen. I mars har hun virkelig vært en viktig brikke på laget, med hele 55 mål på 78 skudd og utrolige 31 assist til sine lagvenninner. Hennes uttellingsprosent i denne perioden endte på 70,51.
Snitt MEP pr kamp: 6,08

Høyre bakspiller: Amanda Kurtovic, Larvik
Amanda har vist høy kvalitet i prestasjonene sine denne måneden, med en uttellingsprosent på 66,67%. Med 26 mål på 39 skudd og hele 30 assist har hun bidratt sterkt  i Larviks kamper, og fortjener en plass på månedens lag.  Med en evne til å både score og skape målsjanser for lagkameratene, er Amanda en viktig brikke i laget
Snitt MEP pr kamp: 3,59

Høyre kantspiller:  Tina Abdulla, Storhamar
Tina Abdulla er med på månedens lag for andre gang denne sesongen. Med 25 mål på 35 skudd og 1 assist viser hun seg som en målfarlig spiller og en viktig bidragsyter for sitt lag. Abdulla har en uttellingsprosent på hele 71,43%, noe som vitner om hennes evne til å sette sjansene hun får.
Snitt MEP pr kamp: 2,76

Linjespiller; Maja Muri, Ravens
Maja Muri viser igjen sin styrke på banen og sikrer seg en plass på månedens lag for andre måned på rad. Med 25 mål på 34 skudd og fem assist, har hun en uttellingsprosent på 73,52 %. Maja er en viktig spiller for sitt lag og fortsetter å levere mål.
Snitt MEP pr kamp: 4,19

Vi gratulerer alle sammen!