Heine Jensen – Vi måtte justere og da løsnet det – Norsk Topphåndball
Foto: May Elin Aunli

Heine Jensen – Vi måtte justere og da løsnet det

Heine E. Jensen var naturligvis en fornøyd herre etter 33-21 seieren mot Bækkelaget. Dansken trekker særlig snuoperasjonen i førsteomgang.

– Da vi fikk snudd kampen på 4-7 fikk vi kampen inn i vårt spor, gjør en god forsvarsjobb og skaper gode arbeidsbetingelser for Ivan bakerst. Vi er videre, ingen spillere fikk skader og vi spilte en god kamp etter starten, oppsummerer Heine E. Jensen.

33-21
Jensen og trener Luka Panza måtte ta timeout på 4-7 tidlig i kampen. Aggressivitet var nøkkelen i timeouten som snudde kampen.
– Vi fikk justert aggressiviteten begge veier. Samtidig så tar det litt tid å komme i gang etter nesten tre ukers kamppause, men guttene skal ha honnør for at de snudde kampen og jobbet seg forbi Bækkelaget, skryter Jensen.
– Skal det være tolv målsforskjell på ØIF Arendal og Bækkelaget?
-Nei, det blir veldig feil og lite respektfullt overfor motstanderen. Vi er godt fornøyd med hvordan kampen utviklet seg og det skal vi ta med oss videre, avslutter Heine E. Jensen.

Trekningen bestemmer
Han ønsker ikke å si høyt hvilken motstander han foretrekker når kvartfinalene trekkes fredag.
– Nei, for det første vet jeg ikke akkurat nå hvem som er videre. Vi må ta det laget trekningen forteller. Vi får ikke gjort noe med det, smiler han.
Dog, etter onsdagens og torsdagens åttedelsfinaler er det klart at Elverum, Kolstad, Kristiansand, Drammen, Nærbø, Fjellhammer og Runar er de øvrige lagene som er klare for kvartfinalen i NM.