Har signert en kriger. -Jeg er klar til å ta steget videre – Norsk Topphåndball

Har signert en kriger. -Jeg er klar til å ta steget videre

Neste sesongs linjespiller-team er klart. Karin Mollatt (23) vil sammen med Nora Lundell utgjøre en sterk linjespillerduo hos Ravens.

-Vi er veldig fornøyd med å få med oss Karin. Hun er en annerledes type linjespiller enn Nora. Sammen vil de utgjøre et team på posisjonen som utfyller hverandre godt, og kan spille hverandre og laget gode, sier påtroppende hovedtrener Bente Lunke Norum.

Signeringen kommer fra Nordstrand hvor hun gjennom de to siste sesongene har vært blant lagets viktigste spillere.

-Først og fremst føler jeg meg klar til å ta steget videre. Jeg gleder meg til å bli en del av et tøft treningsmiljø i Ravens der alle gir alt, sier den nye linjespilleren.

Mollatt kommer opprinnelig fra Moss og startet karrieren i HK Rygge. 19 år gammel fikk hun sin debut i eliteserien for Fredrikstad mot Follo HK Damer, som for øvrig ble hennes neste stoppested. Deretter ble det en sesong i Sarpsborg før de to siste årene i Nordstrand.

-Jeg var veldig ung da jeg fikk eliteseriedebuten. Jeg er fortsatt ung, men har fått mer erfaring og blitt mer stabil som spiller. Nå har jeg erfaring med flere kamper og også hatt rolle som kaptein i en gruppe.

Karin beskrives som en glad person som er ivrig i alt hun gjør. På banen er hun en kriger. En som alltid gir alt for laget. Det blir også et gjensyn med Marte Juuhl Svensson som hun var på regionale landslagssamlinger med i yngre dager.

-Jeg kan tilføre glede og arbeidskraft. Det handler om å bidra til å sette standard på trening og skape trøkk

23-åringen kombinerer håndballen med et masterstudie innenfor datavitenskap og blir ferdig utdannet sivilingeniør om et år.

-Jeg har jo en sivil utdanningsretning, men det er først og fremst en målsetting å leve av håndballen som er størst. Jeg drømmer om å spille med flagget på brystet, men vet at det betyr hardt arbeid over lang tid, avslutter Karin Mollatt.