HåndballOddsen onsdag 18. november. Sjekk våre tips her – Norsk Topphåndball
Foto: Kennet McDowell/Sola

HåndballOddsen onsdag 18. november. Sjekk våre tips her

Ny dag – nye muligheter! Fire kamper fra REMA 1000-ligaen i dag, og vi har som vanlig prøvd å finne noen spillbare objekter fra Langodds-programmet til Norsk-Tipping. Her er våre vurderinger og anbefalinger.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Byåsen – Storhamar kl. 18.00 – Direktesport

Utfall: Handicap fulltid 6-0 H (Spillet går inn dersom Byåsen vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 5 mål)
Odds:: 1.95 (kan spilles som singel)

To strake seire for Byåsen, som må sies å være en stor opptur etter mange svake resultater og ikke minst et skademareritt som aldri så ut til å ta slutt. I dag tar de i mot Storhamar, som ennå ikke har avgitt poeng. De har da naturligvis ennå ikke møtt Vipers. Likevel – Storhamar har på ingen måte imponert. De har tidvis slitt mot middelmådig motstand, og det er aldri enkelt å vite hvor mye de vinner med. I dag blir det nok en to-poenger, men vi tror hjemmelaget Byåsen klarer å holde følge, og at de ikke taper med mer enn 5 mål.Sandefjord – Drammen Kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Under 55.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 55 mål)
Odds: 1.70 (kan spilles som singel)

To gamle storheter som barker sammen i Jotunhallen i kveld, men det lukter dessverre ikke like svidd av dette oppgjøret som det gjorde for 25 år siden. Hjemmelaget kjemper en desperat kamp for å overleve, og kommer rett fra et forholdsvis hederlig 4-målstap hjemme for FyllingenBergen. Drammen skal være flere hakk bedre her, men de har på ingen måte imponert så langt i sesongen. De har dog et godt tak på Sandefjord, og vant det motsatte oppgjøret med minst 10 mål (vagt minne – fant ikke ut av resultat da det av en eller annen merkelig grunn står 0-0 på hjemmesidene til NHF). Vi tror hjemmelaget skal få trøbbel mot et sannsynlig offensivt DHK-forsvar og ikke minst deres gode Målvakt Sander Heieren, og vi prøver oss på et under-spill.


Vipers – Rælingen kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 17-0 H (Spillet går inn dersom Vipers vinner med 18 mål eller mer)
Odds:: 1.90 (kan spilles som singel)

Norsk Tipping har satt årets høyeste handicap på Vipers, og vi tar agnet. Grunnen til dette er at Vipers er så til de grader bedre enn lagene på nederste halvdel, da spesielt dagens motstander Rælingen. En annen ting som styrker spillet er at Vipers i forrige kamp spilte årets dårligste kamp mot Fana (all ære til Fana som til tider gjorde livet surt for Vipers), men likevel dro i land en 9 – målsseier. Ole Gustav Gjekstad var til tider så frustrert at han nærmest hoppa på sidelinja. Dette kommer ikke til å gjenta seg i dag. Videre trenger førsterekka kamptrening ettersom de ikke får spilt CL og med tanke på EM som kastes i gang (forhåpentligvis) om noen uker. Rælingen på sin side har blitt bedre og bedre etter en ekstremt dårlig start på sesongen, men i dag blir det dessverre altfor altfor tøft. Vipers bør vinne denne kampen med minst 20 mål.


Tertnes – Flint kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-7 B (Spillet går inn dersom Flint vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 6 mål)
Odds:: 1.90 (kan spilles som singel)

Hva skal vi si om denne kampen, mon tro? Det beste tipset e vel å styre unna. Kun 3 poeng som skiller lagene på tabellen, men Tertnes skal naturligvis vinne. Linn Gossé ute med skade, som garantert vil være en fordel for Flint, som faktisk ikke har spilt kamp siden 1. november. Over/under – oddsen til NT var plutselig utilgjengelig, som gjør at vi må spille handicap. Vi synes linja på 7 mål i favør Flint var mest fristende, men ikke en kamp man bør sette de aller største innsatsene på.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her