HåndballOddsen onsdag 13. januar. Sjekk ut våre tips! – Norsk Topphåndball

HåndballOddsen onsdag 13. januar. Sjekk ut våre tips!

To kamper fra kvinnenes REMA 1000-liga i dag, og her er våre vurderinger.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Fredrikstad – Storhamar kl. 18.00 – Direktesport

Utfall: Handicap fulltid 7-0 H (Spillet går inn dersom Fredrikstad vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 6 mål)
Odds: 1.90 (kan spilles som singel)

Fredrikstad spiller sin første kamp siden 2. desember, og det blir spennende å se hvordan de har brukt pausen. Storhamar på sin side er soleklare favoritter, og vil etter all sannsynlighet vinne kampen. Men vi synes handicappet på 7 mål høres mye ut. Storhamar har ikke for vane å vinne mye, og med tanke på at de kommer rett fra en tøff E cup-kamp i Romania, og skal ha ny hjemmekamp mot russiske Astrahanochka på lørdag,  så tyder det meste på en jevnere kamp enn hva Norsk Tipping tror. Vi spiller handicap på Fredrikstad.Oppsal – Flint Kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Under 50.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 50 mål)
Odds: 1.77 (kan spilles som singel)

En ekstremt viktig kamp der begge lag står med fattige 6 poeng. Oppsal har sett fortapte ut, men fikk en etterlengta vitamininnsprøytning på søndag da de slo Tertnes med ett mål hjemme i Oppsal Arena. Norsk Tipping har lagt linja på 50.5 mål, noe som kan høres lite ut i en håndballkamp. Men når vi tar en titt på statistikken til lagene, så ligger begge lag under 25 scorede mål i snitt pr. kamp. Vi ser for oss en målfattig kamp, og spiller under.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her