HåndballOddsen Lørdag 19. desember. Her er våre tips! – Norsk Topphåndball
Foto: Haslum HK

HåndballOddsen Lørdag 19. desember. Her er våre tips!

REMA 1000-ligaen for gutta ruller videre, og i dag skal det spilles fire kamper. Merk at Halden-Kolstad starter allerede kl. 13.30, mens resten har avkast kl. 15.30 og 16.00. Dagens tips preges av spill på «underdogsene», der vi sitter med en følelse av at kampene kan bli jevnere enn først antatt. Og det er det som er så deilig med denne ligaen – alt kan skje!

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Halden – Kolstad kl. 13.30 – Direktesport

Utfall: Under 54.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 54 mål)
Odds: 1.85 (kan spilles som singel)

Halden har kommet seg opp på 9.plass med 12 poeng, og kjemper nå plutselig om en plass i sluttspillet. I dag tar de imot Kolstad på 6. plass, men kun 3 poeng som skiller lagene, og det må sies å være en åpen kamp. Litt for åpen kamp til at vi gidder å spille på en vinner, og velger heller å spille på at det blir få mål. På de syv siste kampene har ikke Kolstad putta mer enn 27 mål, og de har et av ligaens beste forsvar og ikke minst målvakt. Dette lukter det lite mål av.Nærbø – Fjellhammer Kl. 15.30 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-5 B (Spillet går inn dersom Fjellhammer vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 4 mål)
Odds: 2.05 (kan ikke spilles som singel)

Fjellhammer er at av de lagene som har ødelagt mest for oss denne sesongen, da vi stadig vekk tror at de kommer til å begynne å vise svakhet. Det har de for så vidt gjort med fire tap på rad, men samtidig tør vi ikke å avskrive Romerikingene ennå. I dag gjester de Nye Loen og møter formlaget Nærbø. Vi har vanskelig for å tro at det ender med noe annet enn H her, men man skal ikke se bort i fra at Fjellhammer kan klare å klore seg fast, og da er et handicap på 5 mål spillbart. 


Haslum – ØIF Arendal kl. 16.00 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 3-0 H (Spillet går inn dersom Haslum vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 2 mål)
Odds: 2.05 (kan ikke spilles som singel

Haslum med fire strake tap tar imot ØIF Arendal. En aldri så liten krise på Nadderud om dagen, da absolutt ingenting har stemt i det siste. Merkelig hvordan dette svinger for laget som knuste Elverum tidlig i sesongen. Arendal på delt tabelltopp, dog to kamper mer spilt enn Elverum, men med to kamper mindre spilt enn Drammen. Arendal har også slitt i det siste, men fikk med seg to viktige poeng fra Jæren i siste kamp. All logikk tilsier Arendal her, og det kan det fort bli, men etter en prat med Haslum-trener Sten Stockfleth, så setter vi vår lit til at Haslum skjerper seg. Og skulle de tape med inntil to mål, så går spillet vårt fortsatt inn.


Sandefjord – Viking Håndball Kl. 16.00 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-2 B (Spillet går inn dersom Viking vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 1 mål)
Odds: 1.90 (kan ikke spilles som singel

Sandefjord er virkelig i siget om dagen, og har karra seg over streken. Dog jevnt i bunn, og dagens kamp er livsviktig hva gjelder posisjonering. Viking er ekstremt ustabile, og ikke alltid like lett å vite hva man får. Men tabellen lyver ikke, og 7 poeng sier sitt. Vi tror det fort kan bli en jevn kamp i Jotunhallen. Det er i kamper som dette Viking kan hente poeng, og vi spiller derfor handicap på bortelaget.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her