HåndballOddsen 9/2 – Norsk Topphåndball

HåndballOddsen 9/2

Nok en helg med mye snadder i Rema 1000-ligaen, og søndagen kan by på seks kamper – tre herrekamper og tre damekamper. Vi har som vanlig tatt en titt på alle kampene, og kommer med våre anbefalinger.

ØIF Arendal – FyllingenBergen (Sør Amfi 17.00)
Utfall: Over 61.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 62 mål eller mer)
Odds: 1.78 (kan spilles som singel)

ØIF Arendal starta det nye året med en kruttsterk 6 måls-seier borte mot Kolstad, og det er tydelig at sørlendingene har begynt jakten på en bedre tabellplassering. 8 poeng opp til Elverum, men bare 4 poeng opp til

Drammen på sølvplass. De har også en kamp mindre spilt, og med seier i dag – noe vi er sikre på vil skje – så er de forbi Kolstad og på bronseplass. Fyllingen er fryktelig ustabile, noe forrige kamp mot Follo er et godt eksempel på. De leda komfortabelt med 5 mål 5-6 minutter før slutt, og presterer å spile uavgjort. All honnør til Follo, men fortsatt helt utrolig at det skjer. Begge lag har en tendens til å score mye mål – særlig ØIF – og Norsk Tipping har beveget seg opp på 60-tallet da de satt odds på totalt antall scorede mål. Vi tror det blir en målrik kamp.
Kampen ser du i Sør Amfi (billetter her) eller her på Direktesport.no

Bækkelaget Håndball Elite – Runar (Nordstrand Arena 18.00)
Utfall: Handicap fulltid 0-4 B (Spillet går inn dersom Runar vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 3 mål)
Odds: 1.65 (kan ikke spilles som singel, men må kombineres med ett eller flere objekter)

Bækkelaget med tap 27-24 bort mot i Halden i sin første kamp i 2020, og er garantert revansjesugne når Runar kommer på besøk. De har plassert seg midt på tabellen med 15 poeng, med 3 poeng opp til 5. plass og 3 poeng ned til 9.plasss. Nå begynner med andre ord alvoret for å sikre seg en plass blant de 8 beste for å komme seg inn i sluttspillet.

For Runar sin del handler det om noe helt annet, nemlig å unngå nedrykk. De ligger på kvalik med fattige 8 poeng, det samme som Follo på plassen under. Hvert poeng teller, og selv om de i forrige kamp tapte hjemme for Haslum, sitter vi med en følelse av at pila peker oppover. Lagets viktigste spiller – Tobias Rivesjø – var tilbake etter langtidsskade med 3 mål, og vi tror de kan spille jevnt mot Bækkelaget.
Se kampen i Nordstrand Arena (billetter her) eller her på Direktesport.no

Haslum HK – Fold-St.Hallvard (Nadderud Arena 18.00)
Utfall: Over 59.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 60 mål eller mer)
Odds: 1.78 (kan spilles som singel)

Haslum dro sist i land en sliteseier borte mot Runar, og med bare 23 innslupne mål, tyder det på at savnet av en syk Trond Tjemsland likevel ikke var så stort som mange hadde frykta. Han er nå tilbake, men fikk litt ekstra å tenke på før fredagens trening da både Anders Røe og Binai Aziz Måtte trene alternativt. De forventes likevel å rekke kampen, som vil si at de i så måte stiller sterkt mot sine naboer fra Bærum.

Kun 4 poeng hittil for Fold-St. Hallvard, og til tross for at det kun er 4 poeng opp til Runar på kvalik, så ser dette blytungt ut, og mye skal klaffe dersom de ikke må ta turen den i 1. divisjon neste år. Når det er sagt, så har de på ingen måte gitt opp. De er et offensivt godt lag, og når det samtidig lekker bakover, tror vi denne kampen går over linja til Norsk-tipping.
Se kampen i Nadderud Arene (billetter her) eller her på Direktesport.no

Les også: Gutta spiller også kamper i helg.

Fredrikstad BK – Follo HK Damer (Kongstenhallen 18.00)
Utfall: Handicap fulltid 0-7 B (Spillet går inn dersom Follo vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 6 mål)
Odds: 1.90 (kan ikke spilles som singel, men må kombineres med ett eller flere objekter)

Også hos damene begynner det å spisse seg til i kampen om en sluttspill-plass, og Fredrikstad ligger veldig utsatt til på en 7.plass, kun 4 poeng ned til Sola på kvalik. Dagens kamp blir derfor ekstremt viktig, og i så måte en kamp de både må og skal vinne.

Follo tilsynelatende fortapt nederst på tabellen med 5 poeng, men 34-30-seieren over Byåsen viser at det på ingen måte er et lag man kan ta lett på. Vi tror Follo holder følge, og spiller på at de kan tape med inntil 6 mål.
Se kampen i Kongstenhallen (billetter her) eller her på direktesport.no

Molde HK – Gjerpen (Molde Arena 18.00)
Utfall: Handicap fulltid 0-8 B (Spillet går inn dersom Gjerpen vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 7 mål)
Odds: 1.90 (kan ikke spilles som singel, men må kombineres med ett eller flere objekter)

Molde er i støtet om dagen med 4 seire på de fem siste kampene. 1. keeper Ine Stangvik Karlsen er fortsatt ute med skade, men foreløpig ser det ikke ut som hun er savnet. De slo fana 30-24 på bortebane i forrige runde.

Gjerpen hadde Vipers på besøk i midtuka, og storspilte i første omgang med kun ett mål bak til pause. Det gikk som det måtte i 2. omgang, men likevel en meget bra kamp av Gjerpen. Vi tror Gjerpen kommer med selvtillit, og vi liker handicappet norsk Tipping har satt.
Se kampen i Molde Arena (billetter her) eller her på Direktesport.no

Byåsen – Fana (Trondheim Spektrum 18.00)
Utfall: Over 52.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 53 mål eller mer)
Odds: 1.76 (kan spilles som singel)

Byåsen på 3. plass, og da gullet mest sannsynlig tas av suverene Vipers, så blir det store målet sølvmedalje, noe som absolutt er innen rekkevidde med bare 2 poeng bak Storhamar. Samtidig lusker Tertnes på plassen bak, så alle kamper fremover blir viktige. Vi tror Byåsen vinner, men oddsen er altfor lav. Tatt i betraktning at Byåsen ofte setter trykk i angrepsspillet og scorer mye mål på hjemmebane, så tror vi dette kan bli målrikt. Fana er veldig opp og ned, med de også et hvor målet står. 29 borte mot Vipers og 31 borte mot Tertnes gir oss tro på at dette ender over 52 mål.
Se kampen i Trondheim Spektrum (billetter her) eller her på Direktesport

Les også: Regn med hard kamp om poengene på søndag

For de av dere som ønsker en dobbel, så anbefaler vi følgende to kamper:

Haslum HK – Fold-St.Hallvard
Utfall: Over 59.5 mål
Odds: 1.78

Byåsen – Fana
Utfall: Over 52.5 mål
Odds: 1.76

Totalodds: 3.13

Lever dine odds her hos Norsk Tipping

Lykke til!

Rema 1000-liagen Menn; Tabell, statistikk, artikler

Rema 1000-ligaen Kvinner; Tabell, statistikk, artikler