HåndballOddsen 19/2 – Norsk Topphåndball

HåndballOddsen 19/2

Syv kamper fra Rema 1000-ligaen denne onsdagen, og full runde for damene. Kun fire runder igjen å spille i grunnserien, og kampen for å unngå kvalik og ikke minst for sluttspill begynner å bli merkbar.  Hos gutta er det kun en kamp, der Haslum skal ta imot serieleder Elverum. Vi kommer med en kort analyse og anbefaling til hver kamp, samt forslag til en dobbel for de som ønsker litt høyere odds.

Storhamar – Gjerpen Boligpartner Arena kl. 18.00. (kjøp billetter her)
Utfall: Handicap fulltid 0-12 H (Spillet går inn dersom Storhamar vinner med 13 mål eller mer)
Odds: 1.90 (kan spilles som singel)

Storhamar på sølvplass med 30 poeng, tar imot et fortapt Gjerpen som forrige runde ble forbigått av Follo, og ligger nå helt sist. Fire kamper igjen, og 3 poeng opp til Sola på kvalik, og den gamle storheten fra Skien må nok belage seg på å ta den tunge turen i 1. divisjon. Storhamar styrer mot sølv, og kun Byåsen som kan ødelegge festen med 2 poeng bak. Her er det stor kvalitetsforskjell, vi tror lufta har gått ut av et svakt Gjerpen-lag, og vi spiller på at Storhamar vinner med 13 mål eller mer. Du kan se kampen på direktesport

 

Sola – Molde Åsenhallen kl. 18.00. (kjøp billetter her)
Utfall: Handicap fulltid 1-0 H (Spillet går inn dersom Sola vinner eller spiller uavgjort)
Odds: 1.60 (kan ikke spilles som singel, men må kombineres med ett eller flere objekter)

Sola med en katastrofal avslutning da de søndag møtte Oppsal, og etter å ha ledet hele kampen, tapte de i siste sekund. Sola har et altfor godt lag til å ligge på kvalik med fattige 9 poeng, og nå har de virkelig kniven på strupen ettersom Follo vant sin kamp mot Aker, og kun er 2 poeng bak. Nå møter de et Molde-lag som virkelig har hevet seg etter VM-pausen. 5 strake seire før de søndag ikke overraskende røyk for Vipers. Vi tror Sola kommer skjerpa til denne kampen. De spilte til tider Oppsal ut av hallen, men var samtidig svake bakover. Kommer de det defensive til livs, tror vi det blir seier mot Molde. Vi spiller likevel handicap, som gjør at vi garderer oss med uavgjort. Du kan se kampen på direktesport

 

Oppsal – Follo HK Damer Oppsal Arena kl. 18.00 (kjøp billetter her)
Utfall: Over 54.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 55 mål eller mer)
Odds: 1.76 (kan spilles som singel)

Begge lag med en ekstremt viktig seier i forrige runde. Oppsal slo Sola i siste sekund etter å ha ligget under hele kampen, og det kan ikke beskrives som noe annet enn et stort ran. Follo tok en sterk hjemmeseier mot Aker, som gjør at begge lagene avanserte i bunnstriden. Oppsal opp 8.plass foran Fana, som vil si sluttspillplass. Follo nå med 7 poeng, og kun 2 poeng bak Sola på kvalik. Meget viktig kamp for begge lag, og vi tror kampen kan bære preg av høyt tempo og mye kontringer. Oppsal med 29 mål i forrige kamp, mens Follo putta 27, og vi tror det fort kan fortsette i det sporet. Vi spiller over. Du kan se kampen på direktesport

Aker Topphåndball – Tertnes Nordstrand Arena kl. 18.00 (Kjøp billetter her)
Utfall: Under 54.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 54 mål)
Odds: 1.78 (kan spilles som singel)

Aker vinner og taper annenhver kamp, og i så måte ingen som kan beskylde de for ikke å være stabile. Når det er sagt – basert på hva de har vist denne sesongen – så er det ikke godt nok å ryke for bunnlaget Follo. Men det er vel lit av sjarmen med Rema 1000-ligaen – alle kan i realiteten slå alle (se da bort i fra suverene Vipers). Tertnes kommer på besøk til Oslos beste vestkant, et lag som kjørte over Fredrikstad i forrige runde. Ingen av lagene har veldig mye å spille for annet enn en hederlig plassering og posisjonering inn mot sluttspillet. Det omvendte møtet endte hele 36-28 i favør Tertnes, men vi tror det i dag blir helt motsatt. Får begge lag satt forsvaret, så kan dette fort bli et målfattig oppgjør. Vi spiller på lite mål. Du kan se kampen på direktesport.

Byåsen – Vipers Kristiansand Trondheim Spektrum kl. 18.00.
Utfall: Handicap fulltid 8-0 H (Spillet går inn dersom Byåsen vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 7 mål) 
Odds: 1.80 (kan spilles som singel)

Byåsen jager Storhamar på sølvplass, og med fire kamper igjen, er det kun 2 poeng bak. Problemet er bare at de i dag møter et Vipers som står med full pott etter 18 runder, og det er lite som tyder på at den seiersrekken stopper her. Riktignok har Vipers slitt med mange skader de siste ukene, men selv med 2. rekka, skal de være bedre enn de fleste lagene i ligaen. Byåsen leverer alt fra det fantastiske til det helt håpløse (som f.eks. tap for Follo på hjemmebane for noen uker siden). Likevel tror vi at de i dag kan klare å holde følge med Vipers. Vi spiller på at Byåsen ikke taper med mer enn 7 mål. Du kan se kampen på direktesport.

Fredrikstad BK – Fana Kongsten Idrettshall kl. 18.00. (Kjøp billetter her)
Utfall: H
Odds: 1.45 (kan spilles som singel)

Fredrikstad tar imot Fana i til dyst i Kongstenhallen. Begge lag ble feid av banen i forrige runde, henholdsvis mot Tertnes og Storhamar. Fana med fire tap på rad, og med kniven på strupen i forhold til Follo og Sola som kommer bakfra. Heldigvis kun 4 runder igjen, og de møter kun lag fra nedre halvdel av tabellen. Fredrikstad varierer veldig, og har heller ikke overbevist etter VM-pausen. På papiret en kjedelig kamp som vi tror Fredrikstad vinner. 1.45 er helt i grenseland av hva vi godtar, men vi lar tvilen komme hjemmelaget til gode, og tror de påfører bergenserne sitt 5. strake tap. Du kan se kampen på direktesport.

Haslum HK – Elverum Nadderud Arena kl. 18.30 (Kjøp billetter her)
Utfall: Under 61.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 61 mål)
Odds: 1.78 (kan spilles som singel)

Dagens eneste herrekamp, og ikke hvilken som helst kamp. For noen år siden ble den omtalt som «El clasico», en smule inspirert av et spansk derby fra to ikke så altfor ukjente fotballag. Når disse to lagene møtes, er det alltid høy temperatur. Haslum hadde lenge to poeng langt nedi bukselomma i forrige runde mot Nærbø, men klarer å spille uavgjort etter å ha leda med tre mål halvannet minutt før slutt. Vanligvis trenger man ingen ekstra motivasjon for å møte Elverum, men dette gjør nok at vi vil se et enda mer tent hjemmelag. Bortelaget er inne i en ekstremt tøff periode, og det hagler med kamper, da i hjemlig serie og Champions League. Lørdag tapte de for Flensburg, og vi så at de nærmest kollapsa i 2. omgang. Vi vet at begge lag er glad i å løpe, men kanskje er dette kampen der tempoet blir dratt litt ned? Særlig Elverum kan ha mye å tjene på det. Vi liker linja på 61.5 mål, og spiller under. Du kan se kampen på direktesport.

For de av dere som ønsker en dobbel, så anbefaler vi følgende to kamper:

Aker Topphåndball – Tertnes
Utfall: Under 54,5 mål
Odds: 1.78

Haslum – Elverum
Utfall: Under 61,5 mål
Odds: 1,78

Totalodds: 3,16

Lever dine odds her hos Norsk Tipping

Lykke til!

Rema 1000-liagen Menn; Tabell, statistikk, artikler

Rema 1000-ligaen Kvinner; Tabell, statistikk, artikler