Håndballjentene slo tilbake – Norsk Topphåndball

Håndballjentene slo tilbake

(Danmark-Norge 18–27) Norge storspilte mot Danmark – lekte seg til seier.

Søndag ettermiddag bød på nye muligheter for de norske håndballjentene da de møtte Danmark, og det var herlig å se jentene gi alt fra start. Jentene skjøt fart ut fra startblokkene, og etter 15 minutter ledet de med 8 mål.

Norge fortsatte å dominere i første omgang og gikk til pause med en solid ledelse 14-8 .

Seiren mot Danmark inneholdt mer enn godt angrep og forsvarsspill. Prestasjonene fra målvaktene Silje Solberg-Østhassel og Katrine Lunde var fantastisk.

Silje Solberg-Østhassel storspilte i første omgang og på sitt beste var hun oppe i 50 i redningsprosent. Et stykke ut i den andre omgangen kom Katrine Lunde inn på banen og hun endte opp med en redningsprosent på 88.

Det var ingen tvil om utfallet i den andre omgangen. De norske jentene opprettholdt det høye nivået og dominerte kampen. Til slutt viste resultattavlen 27-18 i Norges favør, og seieren var et faktum.

Norges neste kamp er mot Sør-Korea 30. juli kl. 11.00. Kampen ser du på TV Norge/Max.