Håndballfest i Terningen Arena når Elverum møter PSG onsdag kveld.

Onsdag 30. mars spilles den største kampen i Elverum håndballs rike historie, da superstjernene i PSG kommer på besøk til den første av to åttendedelsfinaler i sesongens Champions League.

PSG har tidligere møtt veldig mange gode lag i Champions League, men denne gangen skal de spille åttendelsfinale etter å ha kvalifisert seg gjennom 14 kamper. Elverum har imponert med godt og temposterkt spill, og endte på 6.plass i sin pulje. PSG på sin side har en masse stjerner og havnet på 3.plass i sin pulje. I oppgjøret mot Elverum mangler deres store stjerne, Mikkel Hansen som dessverre har fått blodpropp.

PSG har ambisjoner om å vinne hele turneringen, og det er mye av grunnen til den enorme satsingen som de gjør. Laget består av en rekke internasjonale stjerner og det er dobbelt dekning på alle plasser. Selv om spillere som Mikkel Hansen og Elomandi Prandi er ute med skader, så har de spillere som er like gode som kommer inn. En spiller som Luc Steins har gitt det franske laget etterlengtet tempo, og er motoren i laget. Rollen hans er å sette opp Kristopans, Remili og de andre store stjerne rundt seg. På kantene har de eminente Sole og på motsatt side har de blant annet Keita. På linjen har de blant annet franske landslagsspilleren Luka Karabatic.

Dette er første gang Elverum avanserer fra gruppespillet i håndballens mest prestisjetunge klubbturnering, og det er klart for folkefest i Terningen Arena.

Elverum har flere saker på sin nettside som er verdt å lese før kveldens kamp.
Dette er Paris Saint-Germain
Dette skjer i Fanzone på onsdag!
Tidenes dekning av Elverums største kamp i historien
Ole Erevik: -Det er bare å løfte på hatten

Kampen har avkast 18:45 og det blir en historisk kamp som utspiller seg i Terningen Arena onsdag kveld.

Kampen kan du se på Visat4