Halden sikret seg et poeng etter scoring i siste sekund – Norsk Topphåndball

Halden sikret seg et poeng etter scoring i siste sekund

Det ble ingen god første omgang for ØIF Arendal hjemme mot Halden fredag kveld. Haldenserne spilte klokt og dyktig, mens ØIF Arendal rotet og kastet bort ball etter ball i åpningen.

Forsvarsspillet til ØIF kom seg utover i omgangen og dermed våknet også Kristijan Jurisic i ØIF Arendal-målet. Likevel holdt Halden stand og føringen på måltavla.

Spesielt Haldens bakspiller Joshua K. Grace og Truls Erik Grøtta viste gode takter.  I tillegg hadde de Nicolai Neupart mellom stengene, som til tider var som en levende vegg.

Lagene fulgte hverandre tett også etter pause. Halden beholdt ledelsen og ØIF Arendal kom seg aldri ajour. Når det gjensto 10 sekunder scoret Arendal, og tok ledelsen 26-25. Halden tok time-out, og Joshua Grace scoret utligningsmålet i siste sekund.

– Kanskje litt flaks at den ballen gikk i mål via blokka, men det hadde vært utrolig urettferdig om vi hadde reist hjem med tap, sa Joshua Grace til www.ha-halden.no.