Grøndahl-show når Norge sikret uavgjort mot Danmark! – Norsk Topphåndball

Grøndahl-show når Norge sikret uavgjort mot Danmark!

Lørdag ettermiddag var det duket for Norges andre kamp i Gjensidige Cup i Jordal Amfi og det ble en heseblesende avslutning i oppgjøret mot Danmark når lagene gikk til duell i hovedstaden.

Norge hadde en god situasjon i starten på 2.omgang og ledet med 3 mot danskene, men det tok ikke lang tid før Danmark hadde utlignet ledelsen og tok deretter kontroll på kampen. Norge klarte aldri å ta ledelsen tilbake til tross for at de utlignet flere ganger gjennom 2.omgangen.

Til slutt var det nok en utligning som skulle avgjøre kampen, og den var det selvfølgelig vår egen Tobias Grøndahl som sto for når han satte inn 36-36 med 5 sekunder igjen på klokka.

Grøndahl sikrer ikke bare nordmennene poengdeling, men ble også kåret til banens beste!

Toppscorer med 7 mål, og flest assist med elleville 12 sisteberøringer mot de danske stjernene er imponerende og viser en Grøndahl i toppform inn mot sluttspillfinalen mot Kolstad som nå er halvannen uke unna!

Søndag venter finalen i Gjensidige Cup, da møter Norge Argentina, og kampen ser du på TV2 kl 16:45!