Gjør klar byen – nå kommer FC Barcelona – Norsk Topphåndball

Gjør klar byen – nå kommer FC Barcelona

Riktig så høflige trenger vi kanskje ikke å være når FC Barcelona kommer til Elverum, men for en storhet vi får på besøk.

Klubben fra Katalonia er verdens største klubb på mange måter. Med 8 seirer i Champions League, 5 i tidligere Cupvinnercupen og 1 i EHF cupen så trenger man ikke å si så mye mer i forhold til hva som venter våre gutter på søndag.

Når klubben FC Barcelona holder presidentvalg er det for menneskene i Katalonia større enn det spanske presidentvalget.

Utover Håndball består klubben av en rekke idretter, blant annet har man et av Europas beste basketballag og når det gjelder verdens største idrett fotball er det vell ikke noen som har unngått Camp Nou og spillere som Leo Messi, Ronaldinho, Luis Suarez for å nevne noen.

Tilbake til håndball og stjernene der, når Spania vant EM for to uker siden besto laget av fler spillere fra FC Barcelona. Største stjernen der er keeperen og lagkaptein Perez De Vargas som ble tatt ut i All Star-team i EM.

Nå er idretten heldigvis sånn at den avgjøres på banen og når kampen starter på søndag vil det være 2500++ Elverumsinger som sammen med våre stolte svarte og hvite spillere vil gjøre alt for å beseire Goliat.

Sånn sett er idretten fantastisk og alle som holder med Elverum husker gjerne Montpellier-kampen i 2016. Samme Montpellier som sesongen etter vant hele Champions League med i stort sett samme lag.

Akkurat det med publikum og framfor alt vår fantastiske supporterklubb Taigan blir en stor nøkkel på søndag, vi trenger et publikum som gjør alt de kan for å bære fram våre gutter og likeledes forstyrrer og er slitsomme for Palmarsson, Cindric, Entrerrios og de andre store stjernene.
Ja de er vant til det, men samtidig er de også mennesker som deg og meg.

Uansett hvordan kampen på søndag ender skal VI sammen føle på virkelig stolthet over hvordan vi sammen representerer vår region og vår by. FC Barcelona kommer ikke hit for oppvisningskamp, nei de er her for å spille om poeng i verdens gjeveste turnering EHF Champions League.
Kanskje skjer det aldri igjen og da må du passe på og nyte øyeblikket som noe du virkelig vil huske for resten av livet. Terningen Arena kommer aldri tidligere har hatt så mange mennesker inne og Terningen Arena kommer aldri tidligere ha fått så mye oppmerksomhet.

Vi ses på søndag – vær stolt! #sammenforelverum

Kalle Bjørkman markedsansvarlig Elverum Håndball