Frivillighetsstipend: – Norsk Tipping hedret Nærbøs frivillige! – Norsk Topphåndball

Frivillighetsstipend: – Norsk Tipping hedret Nærbøs frivillige!

I et samarbeid mellom Norsk Tipping og Norsk Topphåndball deles det ut 10 frivilligstipender til norske REMA 1000-ligaklubber der hvor frivilligheten står ekstra sterkt. At Nærbø skulle bli en av de utvalgte håndballklubbene var ingen overraskelse.

– Nærbø har vært en rekrutteringsbastion for unge håndballtalenter, spesielt i norsk herrehåndball, over lang tid. Kanskje landets mest potente. Og klubben har tatt steget opp i den absolutte norgestoppen. Forrige sesong manifesterte klubben sin posisjon ved å vinne EHF European Cup i sin første deltakelse, skryter Norsk Topphåndballs kommersielle leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. Han har tatt veien til Jæren på vegne av Norsk Tipping for å dele ut stipendet til klubbens frivillige.

– Det sier seg selvsagt selv. Allikevel kan det ikke poengteres med høy nok «utestemme». Uten Nærbøs frivillige ville det som må være norsk håndballs bratteste reise oppover i håndball-hierarkiet, vært et umulig seilas. Den jobben som spesielt arrangementskomiteen i klubben legger ned, er helt uvurderlig og fortjener all den honnør som kan gis. Hele håndball-Norge har latt seg imponere, skryter han.

Sjekken med tittelen «Frivillighetsstipendet» ble tildelt håndballens arrangementskomite for deres innsats gjennom mange år for å sørge for at håndballspillerne på Nærbø kan konsentrere seg om akkurat det – å spille kamper uten å måtte tenke på det praktiske rundt. En liten påskjønnelse til en gruppe som legger ned mange timers frivillig arbeid hvert år.

Et idrettslag er avhengig av frivillig arbeid og dugnad – er du en av de som kan tenke deg å bidra? Nærbø vil gjerne ha deg med på laget.

Hilde Steen Helland og Glenn Eriksen fra håndballens arrangementskomiteen mottok sjekken fra Norsk Tipping.