Fremdeles med full pott etter pausen – Norsk Topphåndball
Bilde hentet fra ØIF Arendal

Fremdeles med full pott etter pausen

«Å spille sammen, det er håndballens ABC».

Det var klar melding fra en Fold spiller til resten av laget under Fold sin første time-out. Som kom etter bare åtte minutters spill. Da stod det 1-6 i favør gjestene fra Sørlandet. Den klare beskjeden fikk ingen umiddelbar virkning for hjemmelaget for ØIF Arendal fikk fortsette å kjøre mot, og til tider over, Fold sitt forsvar.

Fold la om til syv mot seks mot slutten av første omgang, men ØIF Arendal lot seg ikke umiddelbart lure og med fem minutter til pause la de på til 9-16. Men det er alltid en risk å ta ut målvakt, og med skuddbom fra Fold var det lett for ØIF Arendal å øke ennå en gang. Lagene tok pause på 10-19, og Robert Hedin var på ingen måte fornøyd med forsvarsspillet til sine spillere.

Det ble brukt litt mer muskler i andre omgang og begge lag fikk sine fortjente utvisninger i starten av omgangen. ØIF Arendal fortsatte med 5-1 i forsvar, Fold prøvde seg en periode med frimerke og til tider 5-1 i forsvar, men greide ikke hindre at gjestene la på til 18-30 knappe 12 minutter ut i omgangen.

Det ble en kamp med mange mål, 70 i tallet. Det hele endte 28-42 til ØIF Arendal som nå ligger seks poeng bak Elverum, med seks poeng igjen å spille om.