Første stikk til KRS – Norsk Topphåndball
Arkivfoto: Hans Lie/sportsfoto

Første stikk til KRS

Kun kvalifiseringskampene gjenstår av årets sesong for KRS. Tirsdag gjestet Melhus Aquarama til første kamp, i en best av tre-serie. Med ambisjoner om fortsatt spill i REMA 1000-ligaen, ville kun seier være godt nok. Til tross for mange skader, hadde KRS små problemer med å ta første stikk.

KRS Topp – Melhus 23.4.2024. Foto: KRS Topp.

Melhus holdt godt følge i den første omgangen, KRS ledet med kun ett mål, 13-12, fire minutter før pause. Imidlertid avsluttet KRS omgangen best, og kunne gå til pause med en femmålsledelse, 17-12. Avstanden mellom lagene holdt seg på fire-fem mål første kvartere av andreomgangen, men så gikk gjestene fra Trøndelag tomme for krefter, og KRS styrte kampen inn til en timålsseier, 33-23.

Herman Bredal Oftedal ble toppskårer for KRS med åtte mål, tett fulgt av Tollef Oskar Lindqvist med sju. Bakerst leverte Anders Lynge Hansen en solid kamp med en redningsprosent på 40! Nå venter ny kamp på søndag, forhåpentligvis blir kvalifiseringa avgjort allerede da!

Les mer om kampen hos KRS samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), Keeper herjet da KRS tok langt steg mot ny kontrakt – fvn.no, og NHF sin livedekning av kampen, Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Melhus | handball.no.