Foran runden 1. divisjon kvinner, kamper onsdag og torsdag. – Norsk Topphåndball
Foto: Einar Kvalheim

Foran runden 1. divisjon kvinner, kamper onsdag og torsdag.

Det spilles full serierunde onsdag 16. og torsdag 17. september i kvinnenes 1. divisjon.


Onsdag 16. september kl. 17.00
Charlottenlund – Follo HK Damer

Begge lagene tapte sin serieåpning.  Follo gikk på et overraskende tap mot Levanger, har ambisjoner om opprykk og ønsker å ta sin første 2-poenger i kampen i Trondheim.  Charlottenlund hang lenge med mot Bærum og blir ikke en enkel motstander for Follo på onsdag.


Onsdag 16. september kl. 18.00  (Kampen vises på Direktesport.no)
Levanger – Nordstrand

Levanger fikk en drømmestart på sesongen som nyopprykket ved å slå Follo på søndag.  Nordstrand hadde en brukbar kamp mot Bærum, men tapte pga for mange bomskudd.  To nyopprykkede lag møtes til duell og hjemmelaget må tåle å ha favorittstempelet.


Onsdag 16. september kl. 18.00
Randesund – Bærum

Hjemmelaget tapte klart mot Gjerpen mens Bærum fikk en god start hjemme i Nadderudhallen med seier over Nordstrand.  Hjemme i Sukkevannshallen vil vi se Randesund fremstå med større selvtillit og får de i gang forsvaret og setter fart vil de være favoritter til 2 poeng i denne kampen.


Onsdag 16. september kl. 19.00.
Volda – Ålgård

KAMPEN ER UTSATT PGA KORONAMISTANKE
HOS EN SPILLER PÅ ÅLGÅRD.
Volda førte hele kampen mot nyopprykkede Nordstrand, men det var perioder i kampen hvor Volda slet med å få spille til å sitte.  Skal de ta 2 poeng mot Ålgård, må de ha flyt hele kampen og ikke bare de første sju minuttene, som sist.  Ålgård har enormt med selvtillit etter gode kamper i oppkjøringen og en sterk seier over Fjellhammer i helga.  Denne kampen er helt åpen. 


Torsdag 17. september kl. 18.30
Fjellhammer – Reistad

Fjellhammer holdt lenge følge med Ålgård, men gikk på et 3-målstap.  Torsdagens motstander Reistad er nyopprykket fra 2. divisjon og fikk en flott start mot Grane hvor de vant med ett mål.  Dette kan fort utvikle seg til å bli et tett og spennende oppgjør.


Torsdag 17. september kl. 19.00
Grane Arendal – Gjerpen

Hjemmelaget tapte med et mål mot Reistad, mens Gjerpen slo sin nyopprykkede motstander Randesund med ni mål.  Grane viste god stayerevne på søndag og kom hele tiden tilbake i kampen selv om Reistad dro ifra.  Dette kan fort vise seg å være en nyttig egenskap når de møter Skienslaget torsdag.  Gjerpen er favoritter.