Seier og håndballfest foran 2095 tilskuere – Norsk Topphåndball

Seier og håndballfest foran 2095 tilskuere

Det var skikkelig «trøkk» i Stil Arena søndag kveld da Follos damelag inviterte til håndballfest. Hele 2095 tilskuere var på plass for å se damene fra Follo vinne mot Fjellhammer.

Follo HK Damer inviterte til «Fyll hallen» arrangement i søndagens hjemmekamp. Og gjett om hallen ble fylt. 2095 tilskuere møtte opp og med det ny tilskuer rekord i STIL arena. De fremmøtte skapte en magisk stemning under hele kampen. Follo jentene brukte all energien fra tribunen til og gi Fjellhammer laget bakoversveis og gikk like gjerne opp i 5-0 ledelse. Gjestene var tvunget til timeout og kom etterhvert bedre med i kampen mye takket være 7 mot 6 spill og noe slurv i avslutningene hos hjemmelaget. Hjemmelaget gjenvant kontroll over kampen og kunne gå til pause med en komfortabel 15-10 ledelse.

Andre omgang startet som første og Follo jentene blåste bortelaget av banen til enorm jubel fra det fantastiske publikumet. Tavlen viste 18-10 til hjemmelaget og kampen var i realiteten avgjort. Selv om borte laget fikk pyntet litt på resultatet mot slutten endte det likevel med en overbevisende seier på 28-25. Det var flere av hjemmelagets spillere som markerte seg positivt i dagens oppgjør men bestemannspremien skal uomtvistelig deles ut til et fantastisk medlevende publikum som lagde euforisk stemning i arenaen i dag.

– Det var en fantastisk ramme rundt kampen. Det er helt naturlig at vi får en ekstra «go» når det er så mange mennesker og ser på og heier det frem. Det var helt fantastisk, og noe jentene setter stor pris på, sa trener Michael Rehnquist til Østlandets Blad etter kampen.

Neste hjemmekamp for Follo HK Damer er 11. desember mot Oppsal.