Follo: – Surt tomålstap mot Gjerpen – Norsk Topphåndball

Follo: – Surt tomålstap mot Gjerpen

Forventningene og forhåpningene var høye før dagens kamp mot Gjerpen. Men det skulle vise seg å bli en slite-kamp der Follo ikke kom opp mot det nivået vi vet de har inne. Starten var grei nok, og de ledet 3-1 etter 5 minutter og etter 16 minutter var stillingen 8-8. Dette skulle vise seg å bli siste gang Follo var ajour med bortelaget,de gir fra seg initiativet i kampen og blir halsende 2, 3, 4 mål bak. Til pause står det 15-17 etter en fin avslutning på omgangen. Andre omgang er jevnspilt, men de klarer aldri å komme mindre enn 2 mål bak, og taper dermed med 2 mål: 28-30.

Thomas var naturlig nok skuffet over resultatet: «Dette er et lag vi har kvaliteter til å slå, men i dag gjør vi for mange enkle feil og har for mange skuddbom til å klare det. Det mangler det siste lille i flere faser av spillet både forover og bakover. Så får vi jobbe videre med det positive fra kampen og gjøre oss klare til neste kamp»

Neste kamp er allerede på torsdag, da vi møter Byåsen borte.

Banens beste-prisen gikk også denne kampen til Anette Sundfær Johnsen, som med sin oppofrende spillestil nok setter pris på premien fra The Well. Anette ble toppscorer, sammen med Iben, begge satte 6 baller bak Gjerpens keeper. Anette vant også assist-statistikken med 4 assist, i tillegg til at hun skaffet flere straffekast og utvisninger.

Hjemmekamp betyr også DNB-kast i pausen! I dagens kamp fikk Leonora, som til vanlig spiller håndball i Driv, inn en fulltreffer i tverrliggeren. Hun vant dermed 2500 i fond fra DNB. Vi gratulerer!

Dagen maskoter var fra Kolbotn J2012/2013. Tusen takk for at dere heier på oss, selv om det ikke ble seier i dag! Vi håper dere hadde en fin dag i hallen og at dere alle kommer tilbake neste hjemmekamp!

Neste hjemmekamp er mot Sola søndag 22. september kl 15.00.