Follo HK Kvinner – Norsk Topphåndball

Follo HK Kvinner

Follo HK Damer er en topphåndballklubb, med tilholdssted i Stil Arena og Langhushallen. Klubben ble stiftet 1. mai 2007, og visjonen har hele tiden vært å skape et toppidrettsmiljø for lokale talenter.
Klubbens mål er å etablere seg i toppen av norsk håndball, samtidig som vi skal være lokalt forankret.

Vi startet i 3-divisjon i 2007. Reisen fra regionserie til nå REMA 1000-ligaen har bydd på både oppturer og nedturer. Med god lokal talentutvikling og med gode resultater i Lerøy-serien, ser vi nå konjekturene av å nå målsetningene våre. Nå tror vi at vi har det som skal til for å bli et etablert REMA 1000-ligalag. Vi setter oss nå nye mål. Vi skal befeste vår posisjon som et stabilt REMA 1000-ligalag.

Som de aller fleste håndballklubber driftes vi på dugnad. Vi har en god base med frivillige som stiller opp på kamper og annen dugnad. Dette er vi helt avhengig av og vi retter derfor en stor takk til alle som bidrar.

Vi har også et godt lokalt forankret miljø med våre flotte samarbeidspartnere. Uten våre samarbeidspartneres bidrag ville det vært svært vanskelig å nå våre målsetninger. Så tusen takk til hver og en av dere.

FORVENTNINGER
Michael Rehnquist, hovedtrener Follo HK Damer

Det skal bli spennende å komme i gang med året sesong og vi gleder oss til neste å skulle prøver krefter med REMA 1000-ligaen. Laget har beholdt stammen fra fjoråret mens vi har forsøkt å supplere truppen med unge sultne spillere som har en vis erfaring fra øverste nivå fra respektive ligaer. De sportslige ambisjoner er å videreutvikle oss hver dag og være konkurransedyktig i så mange kamper som muligy. Den overordnede målsetting for sesongen er å etablere oss i REMA 1000-ligaen. Vi ser frem til mange spennende kamper å håper på masse publikum rundt om i de norske hallene.

Topp 3

Vipers, Storhamar og Sola

HVEM TROR DU KAN OVERRASKE DENNE SESONGEN?

Romerike Ravens


SESONGENS MÅLSETTING

  • Etablere oss i REMA 1000-ligaen

NYE SPILLERE
Annika Fridheim Petersen – Nykøping Falster
Melina Kristensen – Skanderborg
Guro Husebø – Sola
Eline Osland – Sønderjyske
Mathea Storm – NitHak

SPILLERE I AVGANG
Ida Ringlund Hansen – Gjerpen
Thilde Rau – ukjent
Ingeborg Brøste Fossnes – ukjent
Anna Lunke Norum – Lillestrøm Håndballklubb
Jenny Utne – Fredrikstad
Eline Gerø – Nordstrand
Vilde Bjørnsen – Storhamar

Terminliste sesongen 23/24 (follohk-damer.topphandball.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene