Follo HK Damer: – Ukas andre seier! – Norsk Topphåndball
Arkivfoto: Heidi Ringlund

Follo HK Damer: – Ukas andre seier!

«Nedrykksfinale» mot Aker sto på menyen søndag ettermiddag i Ullern flerbrukshall. Aker hadde mobilisert og Bonden og Snekkern fikk selskap av Aker-supporterne – som det ryktes oftest er å finne på fotballkamper. Uansett, det var godt med liv på tribunen og en herlig ramme for kampen. Ute på banen ble det IKKE en kopi av første omgangen mot Fana, og med et flott forsvarsspill og en umulig June Krogh bakerst ledet Follo 13-9 da lagene gikk til pause. June hadde en imponerende redningsprosent på 58 i den første omgangen!

Andre omgang ble jevnere, men Follo holdt seg de nødvendige 2-5 målene foran – helt til det er 40 sekunder igjen. Da møter Aker bortelaget svært offensivt, det lukter Follo-nerver lang vei og Aker scorer 2 mål med 20 sekunders mellomrom. Men denne dagen SKAL virkelig Follojentene ha med seg begge poengene, og Juni H. Mæle dundrer inn seiersmålet 12 sekunder før slutt. Seier 26-25 og 4 poeng ned til nettopp Aker som ligger på direkte nedrykksplass!

BB går fortjent til June som endte med 16 redninger og 42 % i statistikken. Anette S. Johnsen blir toppscorer med 8 mål på 10 skudd og dagens bursdagsbarn Mirela Gjikokaj dagens assist-dronning med 7 assist, 2 tildelte 7-metere og i tillegg scorte hun 6 mål selv. Det er en bra bursdag! Men håndball er og blir et lagspill, så vi gratulerer LAGET med seier og 2 poeng i dag!