Follo HK Damer spiller i REMA 1000-ligaen neste sesong også! – Norsk Topphåndball

Follo HK Damer spiller i REMA 1000-ligaen neste sesong også!

For en kamp! For en stemning! For en spenning! Og for en fantastisk måte å avslutte sesongen på!

Årets aller siste kamp var kvalik-kamp nr 3 mot Volda. Vi vant første kamp for en uke siden før vi gikk på et skikkelig bananskall i Volda på onsdag, i en kamp som endte med en fortjent seier til Volda. Dermed var det klart for tredje og avgjørende kamp i Stil denne søndagen. Anført av en strålende Mirela Gjikokaj ble vi vitne til en bra Follo-start, og vi ledet med 4 og 5 mål underveis, men de rødkledde klarte ikke å riste av seg bortelaget helt, og til pause sto det 17-13. Omgangen ble avsluttet med direkte rødt kort til Anette Sundfær Johnsen, og en solid strek i regninga å miste en hærfører av rang.

Så startet også andre omgang trått, og Volda scoret 5 mål før vi satte vårt første mål først etter 8 minutter. Derfra ble det jevnt til midtveis i omgangen. Da festet Follo grepet anført av en strålende Karen Spone, som virkelig tok vare på muligheten da hun kom på banen. Vi holdt rent bakover i 8 minutter, og dro ifra. Etter 20 minutter var ledelsen på 5 mål, men derfra og ut kampen var det enveiskjøring. Sluttresultatet ble 34-23 og en ellevill jubel blant de røde! Glede og lettelse og god stemning i Stil Arena på en søndag ettermiddag! c

Toppscorer og assist-dronning ble Mirela med 7 mål og 7 assist. Hun ble også kåret til banens beste i sin siste kamp.

Flere av jentene spilte dessverre sin siste kamp for Follo i dag. Noen legger skoene på hylla, mens June, Annika og Guro fortsetter karrieren i andre klubber. Vi takker dere alle for innsatsen for Follo <3 Vi kommer til å savne dere!

På bildet: Jeanett Kristiansen, Silje Alvestad, Annika Petersen, Henriette Jack Larsen, Guro Husebø, Louise Engstrøm, June Krogh, Juni Mæle og Mirela Gjikokaj.

Nå tar vi en liten håndball-pause før vi starter oppkjøringen til neste sesong. Det endte heldigvis godt denne sesongen!

Takk til alle som har støttet oss gjennom sesongen, sponsorer, samarbeidspartnere, frivillige og alle som har kommet i hallen på kampene våre. Uten dere kunne vi ikke drevet med topphåndball i Follo!