Flyet forsinket til Bodø – landet 79 minutter før kampstart: Videre i NM etter 20-målsseier – Norsk Topphåndball

(Junkeren – Storhamar 24-44 ) Flyet til Bodø var over halvannen time forsinket. Storhamar-spillerne lot seg ikke stresse og fløy inn en storseier. NM-kvartfinalene trekkes i morgen ettermiddag.

– Det ble en litt dårlig oppladning. Flyet var ganske forsinka, så vi måtte kaste i oss mat en time før kampstart, sier Storhamar-spiller Maja Jakobsen. Flyet hadde avgangstid kl 13.00, men tok ikke av fra Gardermoen før klokken 14.41.

Storhamar ledet 4-2 etter minutter, men Junkeren slo litt tilbake, og stillingen var 5-5 etter 11 minutter. Så rykket Storhamar fra. De gule og blå ledet 14-7 etter 19 minutter og gikk til pause med 21-11-ledelse.

I andreomgang fortsatte Storhamar der de slapp før pause. 11 minutter ut i omgangen ledet de 29-18, og etter 24 minutter ledet de 39-22.

Det endte altså med seier 44-24. Anniken Obaidli ble kåret til banens beste. Hun scoret seks mål. Samme antall scoringer ble det på Line Ellertsen og Elinore Johansson.

Maja Jakobsen er fornøyd med kampen.

– Ja, jeg kan ikke si noe annet. Jeg synes det var profesjonelt gjennomført av oss. Det er selvsagt ting vi kunne ha gjort bedre, men jeg er fornøyd. Vi øvde på system i angrep og ting vi jobber med i forsvarsspillet vårt, sier Jakobsen.