Fjerde Super Cup-tittel på rad for Aalborg – Norsk Topphåndball
Arkivfoto: Alborg Håndball

Fjerde Super Cup-tittel på rad for Aalborg

Aalborg med Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold på banen leverte en overbevisende seier mot GOG tirsdag kveld, og sikret Aalborg sesongens første tittel.

Over 4600 tilskuere fikk se en fartsfylt kamp der det var GOG som startet best og ledet 7-10 midtveis i den første omgangen. Det gjorde at Aalborgs trener Stefan Madsen tok timeout, og han fikk umiddelbar respons av spillerne. Etter få minutter hadde Aalborg tatt igjen ledelse. Til pause sto det 17-16.

Aalborg fortsatte det gode spillet i andre omgang, og med 15 minutter igjen av kampen var det takk og farvel til GOG. Aalborg skrudde opp tempoet, et tempo som de gulkledde ikke klarte å følge.