Fiala avgjorde i siste sekund – Norsk Topphåndball

Fiala avgjorde i siste sekund

Det ble en tett og jevn batalje i Nordstrand Arena søndag ettermiddag, da ØIF Arendal besøkte Bækkelaget.

ØIF scoret første målet, men derfra fulgte lagene hverandre tett de første 23 minuttene. Før ØIF tilegnet seg en liten luke inn mot pause. I andre omgang snudde initiativet til BSK, men ØIF hentet seg inn på slutten og kunne til slutt juble over to nye viktige poeng

Det var to lag som var på jakt etter poeng i Oslo denne søndags ettermiddagen, og lagene fulgte hverandre som skygger de første drøye 20 minuttene. Men da Frederik Børm satt ballen i mål etter 23 minutter, tilegnet ØIF seg en 4 måls ledelse. BSK knappet innpå ett mål til pause og ØIF kunne gå til pause med ledelse 16 – 19. Andre omgang jobbet hjemmelaget seg sakte men sikkert opp i ryggen og forbi gjestene og da Hedin satte ballen i mål etter 13 minutter ut i 2. omgang, ledet plutselig BSK med tre mål, 27 – 24. ØIF Arendal jobbet seg så inn igjen og lagene fulgte hverandre på nytt som skygger.

Med 54 sekunder igjen på kampuret tar BSK time out på stillingen 28- 28, men laget har allerede vært lenge i angrep og dommerne løfter raskt armen for passivt. BSK må avslutte og sender ballen høyt over mål og ØIF Arendal overtar ballen. Heine Jensen legger time out kortet i bordet og beskjeden til spillerne er klar, -vi skal ha en avslutning, EN avslutning. Og med et sekund igjen på klokka går Jørg William Fiala opp og klinker ballen i mål. Dermed blir begge poengene med ØIF Arendal hjem og drøyt 20 supportere fra Svermen kunne juble høyt!! Juryen i Nordstrand Arena kåret Frederik Børm til ØIF Arendals beste spiller, mens Birk Herman Inselseth ble ØIF Arendals toppscorer med 5 mål.