Fester Gjerpen grepet om toppen denne helgen? – Norsk Topphåndball

Fester Gjerpen grepet om toppen denne helgen?

20.november

Randesund – Gjerpen HK Skien i Sukkevann Idrettshall kl 18:00

Med fire poeng på ni kamper og bortimot halvspilt serie begynner det nesten å haste litt for hjemmelaget med tanke på fornyet kontrakt i 1.divisjon. Men samtidig, de fire poengene har de tatt i løpet av de tre siste kampene. Forrige runde ble det imidlertid tap på bortebane, for Charlottenlund.

Lørdagens motstander, serieleder Gjerpen har avgitt kun ett poeng denne sesongen, borte mot Volda. Gjerpen går for opprykk og spill i Rema 1000-ligaen neste sesong, og med Volda kun to poeng bak så må de vinne over Randesund lørdag kveld.

Kampen ser du i hallen, billettene kjøper du hos hjemmelaget. Og har du ikke anledning til å vere i Sukkevann Idrettshall så finner du kampen på HandballTV.com

21.november

Fjellhammer – Volda i Lørenskoghallen kl 13:00

Fjellhammer stiller til kamp mot tabell-toer Volda med tre måls tap for Reistad som siste kamp. De ligger pr i dag like under streken, men med fire poeng på konto er det bare to poeng opp til over streken.

Volda står så langt uten tap i årets sesong, men tre uavgjorte oppgjør gjør at de ligger på andre plass med tre poeng opp til Gjerpen. Volda sin motstander sist runde var Ålgård, og som så mange før de måtte også Ålgård reise hjem fra Volda uten poeng.

Kampen ser du i hallen, billettene kjøper du hos hjemmelaget. Og har du ikke anledning til å vere i Lørenskoghallen så finner du kampen på Direktesport.no (krever abonnement).

Nordstrand – Grane Arendal i Nordstrand Arena kl 16:00

Hjemmelaget var forrige helg en tur til Trøndelag og fikk akkurat med seg seieren og to poeng hjem etter møtet med Levanger. Etter åtte kamper og ni poeng ligger Oslo-laget rett under kvalifiseringsplass for REMA 1000-ligaen. Og vil de kjempe om et eventuelt opprykk så må gå seirende ut av søndagens kamp.

For Grane Arendal begynner «kampen for tilværelsen» i 1.divisjon, de ligger pr i dag nederst på tabellen med sine to poeng. Ikke for det, det er bare fire poeng opp til trygg plass og de har en og to kamper mindre spilt enn lagene mellom seg og den trygge plassen. For en liten uke siden ble det tap for Haslum Bærum hjemme i Arendal.

Kampen ser du i hallen, billettene kjøper du hos hjemmelaget. Og har du ikke anledning til å vere i Nordstrand Arena så finner du kampen på Direktesport.no (krever abonnement).

Haslum Bærum Damer – Charlottenlund SK i Nadderud Arena kl 18:00

To gode naboer som jakter poeng for å holde følge med først Volda og så Gjerpen, eller sagt på en annen måte – for ikke å sakte akterut i kampen om kvalifiseringsplassene til REMA 1000-ligaen.

Haslum Bærum ligger poenget bak tabell-toer Volda, mens Charlottenlund ligger tre poeng bak der igjen. Begge lag vant sine kamper forrige helg, mot hhv Grane Arendal og Randesund.

Tilsvarende oppgjør i fjorårs sesongen var det Haslum Bærum som gikk seirende ut av. Hvem er sterkest denne søndagen? Det finner du at av ved å stikke innom i hallen, billettene kjøper du hos hjemmelaget. Og har du ikke anledning til å vere i Nadderud Arena så finner du kampen på Direktesport.no (krever abonnement).

Ålgård – Levanger i Ålgårdhallen kl 18:00

Ennå et nabo-oppgjør i 1.divisjon. Begge lagene har åtte kamper og seks poeng, der det ene laget har ett pluss mål har det andre syv minusmål.  Så resultatmessig er dette to veldig jevne lag. Fjorårets møte mellom klubben ente i to-måls seier til Ålgård.

Hjemmelaget har en uavgjort og et tap (for Volda) på sine to siste kamper. Levanger står uten poeng på sine to siste kamper – der den siste var et minst mulig tap for Nordstrand.

Med kampstart kl 18:00 rekker du søndagsturen før du kjøper billetter i hjemmelaget sine systemer. Og skulle du bli for sen til å rekke kampen så går den også på Direktesport.no (krever abonnement).