Fana – Norsk Topphåndball

Fana

Fana håndball elite er en gjeng lokale jenter, som med ligaens minste budsjett og yngste stall, sammen har gått gradene fra 1.divisjon til REMA 1000-ligaen. Laget består av en overvekt av bergensere, med innslag av unge studenter som kommer til byen. Jentene har de siste 7 årene gjort det stadig bedre og har gradvis klatret på tabellen – noe som resulterte i opprykk til REMA 1000-ligaen i 2018.

Det som kjennetegner Fanajentene er hardt arbeid, entusiasme og hurtig spill med mange avslutninger. Godt hjulpet av Forzafansen i Fana Arena er jentene klare for å ta opp kampen med de aller beste og også denne sesongen ta nye steg på tabellen.

FORVENTNINGER

Vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong. Det blir en sesong med nye utfordringer for Fana. Vi skal ut i Europa kvalifisering og første del av høsten blir travel. Vi har klart gjennom mange sesonger og bli bedre for hvert år. Vi ønsker å fortsette den trenden.

Jeg tror det er mange lag som er blitt bedre så jeg tror det er flere lag som kan være i posisjon til å kjempe om topp 5. Vi gleder oss veldig til å spille foran vårt eget publikum også denne sesongen. Vi ønsker alle lagene lykke til med både arrangement og kamper for kommende sesong.

Trener Erlend Lyssand

PLASSERING SISTE FEM SESONGER

SESONGENS MÅLSETTING

  • Ikke bestemt

NYE SPILLERE
Lina Waage Mossestad – Fyllingen
Marte Haaland – Gneist
Linnea Kyrkjeeide – Bjarg
Eline Solbakken – Bjarg
Maria Grasdal – Bjarg

SPILLERE I AVGANG
Christine Alver – Molde
Henriette Risti – Åsane
Cathrine Schjøtt – lagt opp
Anna Kallestad – lagt opp

Terminliste sesongen 22/23 (fana.topphandball.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene