Etter 3 tap på rad satt det for Tertnes – Norsk Topphåndball

Etter 3 tap på rad satt det for Tertnes

Det smakte nok godt med seier for Tertnes etter en trøblete periode etter at de ble slått ut av europacupen.  Flere av spillerne har sittet i karantene og Tertnes ble slått av cupen og har kommet bakpå når det gjelder å kjempe om bronsemedaljen, som er det uttalte målet til Bergensklubben denne sesongen.

Mot Rælingen i Marikollhallen stilte Tertnes uten playmaker Madeleine Hilby og høyre bakspillerne Josefine Intelhus og Hermine Auberg.  Forhåpentligvis går det bra med Linn Gossé som fikk en kneskade da han ble taklet i en kontring da seks minutter gjenstod av kampen.  Hun måtte hinkende motta prisen for banens beste da hun rakk å score 12 ganger før hun måtte forlate banen.

Rælingen var på poengjakt i dag og var vanskelig å riste av seg for Tertnes.  De første 20 minuttene var jevn og det stod 17-17 i starten av andre omgang.  Etter 40 minutter var bortelaget foran med ett mål på 22-23 og i den neste perioden greide de å komme noen mål foran på stillingen 23-27 og greide å beholde initiativet resten av kampen.

Tertnes ligger på femteplass med 11 poeng mens Rælingen ligger på ellevteplass med 2 poeng.

RÆLINGEN – TERTNES  29-34  (16-17)

Mestscorende for Rælingen:  Anniken Wollik 10, Marte Juuhl Svensson 5, Frida Haug Hoel 4, Kristin Dorthea Eskerud 3.

Tertnes:  Linn Gossé 12, Kaja Horst Haugseng 6, Thea Stankiewicz 4.

BB: Anniken Wollik (Rælingen) og Linn Gossé (Tertnes).